2020. jún. 20.

Meccsnap

Kevés dolog van, amiért a Balatonról elindulunk Budapestre, de a Fradi meccs, az Fradi meccs, ennyi idő után pedig, amit otthonról szurkolással töltöttünk, végképp nem is volt kérdés, hogy ezt nem hagyhatjuk ki. 
Minden ugyanolyan volt, mint eddig, minden ismerős, mégis olyan érzés volt egy teltházas meccsen részt venni, mintha valami különleges ajándék részesei lehettünk volna. 
Nagyon sok ismerős, rég nem látott arccal találkoztunk, összemosolyogtunk, örültünk egymásnak. Az online sörözős emberek úgy örültek nekem, mintha a királynő lennék. 
A meccshangulat fantasztikus volt, mindenki kiszurkolt magából mindent, ami az elmúlt hónapokban elmaradt. Megvertük a lilákát, és 14 pontra növeltük az előnyünket a bajnokságban. A biztos bajnoki cím csak fényesebb lett ma este. 


6 megjegyzés:

  1. Tegnap a férjem is volt Fradi meccsen és az ő szektorukban volt egy nagy baleset. Egy férfi fejjel előre lezuhant a lépcsőkön. A férjem szerint pattogott az eszméletlen teste a beton lépcsőn és nagyon sokat zuhant, majd a férjem melletti székbe csapódott az eszméletlen test. Horror volt, vér mindenhol meg kifordult végtagok, rosszul lett emberek...Senki nem mert hozzányúlni, eszméletlenül lógott beakadt lábakkal csak azt figyelték meg ne fulladjon. Aztán megjött a mentő és a férjem látta, hogy végül kinyitotta a szemét a férfi és a lábát is meg tudta mozdítani. Ennél többet nem tudunk, de reméljük, hogy felépül.

    VálaszTörlés
  2. Ó, te jó ég..ez így leírva elég horror..melyik szektorban volt ez?
    Még március elején volt, hogy az aluljáróba menet zuhant le valaki a lépcsőn, ő mondjuk akkor nagyon nem volt szomjas már, nemigen tudta kontrollálni a mozdulatait.

    VálaszTörlés
  3. A C szektrorba szokott ülni, ő is bérletes. Elég horror volt, azok a lépcsők nagyon meredekek.

    VálaszTörlés
  4. Mi is a C szektorban vagyunk. (C3)
    A lépcső valóban meredek, és még sajnos csúszik is, ha végigöntik sörrel-kólával stb stb.. reméljük nem lett komoly baj.
    Egyszer egy meccsen pár sorral előttünk rosszul lett egy fiatal fiú, újra kellett éleszteni a helyszínen. Pár hónap múlva az egyik Fradi csoportban kérdeztem, tud e róla valaki valamit, és róla is kiderült, hogy szerencsére azóta jól van.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Most megkérdeztem pontosan C5-ben szokott ülni a férjem. Amúgy mindig mondja, hogy ezek a lépcsők nagyon meredekek, egyszer leesik róla valaki, erre tessék...

      Törlés
  5. Épp tegnap hallottam, hogy csúszásmentesesítik a lépcsőket. 😊

    VálaszTörlés