2020. jún. 25.

Bizonyítványok

Ahhoz most már kicsit lusta vagyok, hogy mindent leírjak, meg egyébként is hülyeség lenne, ha lefényképezni is lehet. Szerencsére eszembe jutott Roli bizonyítványát is lefényképezni, mielőtt ma ott kellett hagyni a középiskolai beiratkozásnál az új iskolájában. 
Biztos van, aki sokkot kapna attól, ha ilyen jegyei lennének a gyerekeinek, de én semmi ilyesmit nem érzek. Büszke vagyok rájuk mindenért, amit végigcsináltak, ahogy egymást segítették a digitális oktatás során. 



3 megjegyzés:

  1. Szerintem ezek egyáltalán nem rosszak és ahogy az élet bizonyítja sokszor az ilyen gyerekek sokkal jobban megállják a helyüket, mint azok akiknek mindig előírták, hogy mit kell megtanulni, tudni ahhoz, hogy csak ötösei legyenek. Ők azért boldogulnak majd nehezebben (állítólag) mert már nem lesz nekik előírva az irány, hanem önállóan is kellene tudni döntéseket hozni.

    VálaszTörlés
  2. Elbeszélgetnék azért a tanárral, aki kettest tud adni énekből... csak úgy kíváncsiságból, hogy mi megy ilyenkor át az agyán. De reméljük jobban alszik emiatt :-)
    Amúgy meg legyél is büszke! Nekem van szín kitűnő gyerekem is, meg olyan is, aki nem, de én tudom a legjobban, hogy egy-egy 4-esért
    ( akárhányasért) mennyit dolgozik.
    Gratulálok a fiúknak, hogy ebben a kusza 2. félévben is becsülettel kitartottak!

    VálaszTörlés