2020. máj. 24.

Vasárnap

A nap, amikor a mosogatógép így, tizenhét év után úgy döntött, most már végképp nyugdíjba vonul. Volt már ilyen próbálkozása pár éve, de akkor még meg tudtuk győzni a maradásról, most úgy tűnik, végleges a döntése. Először csak hibaüzeneteket írt ki, aminek természetesen utánanéztünk, és természetesen Balázs meg is próbálta orvosolni a problémát. Egy jó pár órás hadművelet után úgy tűnt, mégis marad még velünk, de aztán minden bizonnyal meggondolta magát, mert este tízkor úgy döntött, egy utolsó kàprázatos hibaüzenet mellé még megajándékoz minket egy jó kis konyhaáztatós mókával is. A móka rész bejött, mert ahogy négykézláb itattuk fel a vizet a roppant cuki unikornisos felmosó rongyaimmal, kitört belőlem a röhögés. 
Na mindegy...sok edényt elmosogatott helyettem ennyi év alatt, úgyhogy nem haragszom rá..remélem hamarosan lesz helyette utód, mert sokáig nincs kedvem kézzel mosogatni mindent. 

3 megjegyzés:

  1. 17 év azért nem semmi! Béke poraira, és remélem hamar meglesz az utód!
    Az enyém még " csak" 8 éves, de már ő is egyszer majdnem meghalt.
    Nálunk most a mosógép a leggyengébb láncszem, már 15 éve mos ránk rendületlenül :-)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon gyorsan meglett az utód..
    A mosógép nálunk gyorsabban fogyó eszköz, már a harmadikat nyúzzuk. Remélem a tiéd még bírja egy darabig. 😊

    VálaszTörlés
  3. Mosógépből a 4.-nél tartunk. Mosogatógépből a 2. épp most rakoncátlankodik. A 3. már megvéve az új lakásba. Ennek meg még bírnia kell...

    VálaszTörlés