2020. máj. 17.

Vasárnap

Reggel esőre ébredtünk, ami nekem akkor sem volt jó hír, ha éppenséggel tudom, hogy nagy szükség van a csapadékra. Továbbra is utálom az esős-borús időt. 
Ma sem voltunk sehol, lehet mondani, hogy tisztességesen kitöltöttük a maradjotthon időszakot, mert csak dolgozni és vásárolni jártunk. 
Szerintem azért jövő héten már csak megyünk valahová. 
Azt még elmesélem, mert böki a csőrömet, hogy hogy jártunk...nem családilag, hanem Roli szülői csoportjában. Van egy csoport, amiben mindenki benne van, szülők, gyerekek, osztályfőnök, stb. És van egy, amiben csak szülők. Ez utóbbi csoportban volt beszélgetés a héten arról, hogy többen is elégedetlenek vagyunk sok mindennel, és nem érezzük úgy, hogy szeretnénk bármiféle búcsúzkodást, nagy ajándékot, akárhogy is alakul ez a mostani helyzet. Az felvetődött köztünk, hogy a gyerekek csinálnak valamilyen videós anyagot, mindenki mond valamit, megszerkesztik, és ennyi elég is. 
Erre ma este a szélesebb körű csoportba érkezett egy reakció az osztályfőnöktöl. Arra, amit ő nem láthatott ....volna, ha valaki nem fényképezi ki neki a másik helyről, és küldi el neki. 
Nem az zavar, hogy olvasta, mert én a véleményemet már többször is elmondtam neki, elég sokszor kerültünk konfliktusba is. De ez szerintem aljas húzás volt, akárki tette is, és fel sem foghatom, miért volt jó neki. 
Mindig úgy meg tud lepni az ilyen viselkedés. És nem mellesleg szerintem roppant etikátlan is.

4 megjegyzés:

  1. Engem mar nem lep meg az ilyesmi. Ilyenek az emberek sajnos.

    VálaszTörlés
  2. Etikátlan és személyi jogokat sért.

    VálaszTörlés
  3. Hú, ez milyen gáz... sosem értem az ilyen embereket, hogyha ellenvéleménye van, vagy nem tetszik neki az ötlet, mert ő és gyereke meg voltak elégedve, akkor miért nem ad neki hangot ott helyben, esetleg konkrét javaslattal, hogy hogyan gondolná ő.... továbbá nem is értem, hogy mi volt ezzel a cél... pláne, hogy az ötlet sztem tök jó, és még maradandó is.

    VálaszTörlés
  4. Szomorú, hogy ilyenek történnek, és vannak olyan emberek, akik ettől érzik jól magukat.

    VálaszTörlés