2020. máj. 10.

Vasárnap

Ma is minden a már megszokott rendben zajlott. Az mindenképpen jó ebben, hogy sehová nem megyünk, hogy lehet mindent ráérősen csinálni, és nincs semmi versenyfutás az idővel. Azt nem mondom, hogy sosemlátott rend és tisztaság van nálunk, mert ez nem igaz. Rend van, mert alapjáraton is rendszerető emberek vagyunk (ez természetesen a fiúszobákra nem igaz, ők jól elvannak úgy is, ha kupi van náluk), tisztaság is nagyjából általános állapot. Nem takarítok csak azért. mert itthon vagyunk. 
Délelőtt Balázs bejelentette a T-home-nál, hogy valami nem teljesen kerek a beltéri működésével, és kora délután már itt is volt a szerelö a másikkal. Nem mintha elvárnám, hogy vasárnap délután is kijöjjenek, de ezt hívom szolgáltatásnak. Volt az emberen maszk és kesztyű is, abban a pillanatban, ahogy belépett a lakásba, már vette is fel a lábzsákot. Korrekt. Le a kalappal előttük. 
Délután vásároltunk, tévéztünk, újabb két adag mosott ruhát pakoltam el, játszottam a telefonomon, megkóstoltuk a délelőtt készült epermisut. És vége is a hétvégének.. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése