2020. máj. 5.

Újdonságok

Menet közben valamikor a múlt hét vége és ennek a hétnek az eleje között frissített a telefonom szinte minden alkalmazást. Bevallom, az a fajta vagyok, aki meg sem nagyon nézi ezeket, csak rányomok a frissítés gombra, és kész. 
Aztán persze utána szoktam csodálkozni, hogy jé, ez még legutóbb nem így nézett ki. 
Így jártam most a blogger felülettel is. Mert az is teljesen más lett mobilon, mint eddig. Nem rosszabb semmiképpen, de más. Az első öt percben, amikor szembesültem vele (azt hiszem hétfőn este volt) kicsit elveszve néztem, hogy akkor most hol is kell bejegyzést írni, de aztán meglett. 
Mára már ismerősként üdvözöltem a felületet, úgyhogy nem lesz gond, meg fogom szokni. 
Így lesz majd valószínűleg a pdf könyvekkel is, mert most jött el az idő, amikor kifogytam a rendes, igazi könyvekböl. Olvasás nélkül meg lehet ugyan élni, csak nem érdemes. Nem vagyok nagy rajongója  telefonon olvasásnak, de szükség törvényt bont. Adok esélyt annak, hogy akár így is jó lesz. De aztán lehet, hogy könyveket kell vennem, mert a könyvtár zárva van továbbra is. Igaz, elindul valami másfajta kölcsönzés, akár azt is kipróbálhatom. 

1 megjegyzés:

  1. Szerintem borzasztó az új felület. Vagy az is lehet, hogy szokni kell végül is. Telefonon ne olvass túl sokat, nagyon rontja a szemet!

    VálaszTörlés