2020. ápr. 13.

Nem tudom

Nem tudom elképzelni sem, hogy meddig tart még ez a helyzet, azt meg végképp nem tudom elképzelni sem, hogy mennyire mélyen fog belénk rögzülni addigra a távolságtartás, de nagyon remélem, hogy ez még visszafordítható folyamat. Utàlnám, ha valaha még bárkire is rá kéne szólnom, hogy ne jöjjön annál közelebb, mint ahol van, mert hallom onnan is. Utálnám, ha egy tüsszentés nem azt a reakciót váltaná ki belőlem, hogy:egészségedre, hanem továbbra is megfagyna a levegő is olyankor. Utálnám, ha mindig mindenki gyanús lenne, és potenciális vírus hordozó.
Nem tudom azt sem, hogy képesek leszünk e megfelelő mértékű tanulásra ebből a helyzetből. Képesek leszünk e vajon arra, hogy most megtanuljuk egy életre, és aztán tovább is adjuk ezt a tudást majd, hogy az én mellett ugyanolyan fontos a mi is. Mert amit megteszek magamért, azt megteszem mindenkiért is.
Egyelőre azt látom, hogy nagyon kevesen tanulnak, sokkal többen dobálják a másikra a sarat. A vidéki a fővárosit szidja, és viszont...a fiatal az öreget, és viszont, a kormány az ellenzéket, és viszont. Nincs egyetértés, nincs együttműködés, nincsenek kompromisszumok még most sem. És ez így nagyon kevés lesz hosszútávon. 
...harmadnapon feltámadt a halottak közül,
fölment a mennybe,
ott ül a mindenható Atya Isten jobbján,
onnan jön el ítélni élőket és holtakat."


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése