2020. ápr. 15.

Nem sok

Nem sok mindenről tudok beszámolni, mert túl sok minden nem történt. Bár...dehogynem. ma reggelre elromlott az egyik tévénk. Mi nem tartozunk a tévé ellenes családok közé, nézni is szoktuk, meg hát..mi úgy is alszunk, hogy közben megy a tévé. A gyerekek nem, Patrik nem is tudna, őt még az óra ketyegése is zavarta, de mi, szülők, nem túl példamutatóan mindig így alszunk. Nem is tudom menne e még teljes csendben, sötétben. Így aztán meg is rendeltünk a másikat, pár napon belül meg is lesz. Úgyis megmaradt egy csomó pénzünk, mert ha most minden úgy zajlana, ahogy kellene, akkor épp Auschwitzban lennénk. Sajnálom, hogy ez az idén kimarad az életünkből, de bízom benne, hogy pótolni fogjuk valamikor.
Van olyan ismerősünk, aki már a nyaralást is lemondta, pedig a Balatonon volt foglalt szállásuk. Én azért remélem, hogy július közepén már legalább belföldön lehet majd szabadon mozogni. Addig bármire hajlandó vagyok.


4 megjegyzés:

  1. Én is ugyanezt remélem, hogy júliusban már szabadon mozoghatunk, mi is mennénk Rétimajorba akkor (bár korábban, még az ősidőben külföldi ötleteink is voltak), augusztusban pedig a Balatonra... Én kitűztem június végét célnak, hogy addigra menjen le ez az egész, de nem tudom hallgat-e rám ez a vírus :) ...

    VálaszTörlés
  2. Én is remélem, hogy legalább nyári Balatonról nem kell lemondanunk. Terveztünk még Bibione-i nyaralást is az idén, de azt már kimondatlanul is elengedtük. :-( A Balatonról nem akarunk lemondani!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem, a Balatont mi sem akarjuk veszni hagyni. Minden másról fegyelmezetten lemondunk, betartjuk, akárcsak ti is.. remélhetőleg elég lesz.

      Törlés