2020. ápr. 5.

Most így

Most arra koncentrálok, hogy még ugyan vár rám négy nap erőltette menet munkaügyben, de utána (ha minden jól megy) itthon leszünk jó sokat. Elég furcsa és rendhagyó szabadság lesz, az biztos, és felmerült bennem az is, hogy visszamondom, vagy csak két napot maradok itthon húsvét után, de végül inkább hagytam úgy, ahogy még januárban beterveztük. Ha nem is tudunk elmenni sehová (bár azt remélem, legalább egy kisebb kirándulást tudunk tenni majd valamikor), akkor is van mit itthon bepótolni mindenhol. És tudom, hogy vagytok jó sokan, akik már unjátok az otthonlétet, nekünk ez nagy újdonság lesz.
Rolira is ráfér egy kicsit szorosabb kontroll az online tanulás dologban, neki sehogy nem megy ez az időbeosztás dolog. Az eddigi hetekben a saját fáradtságom miatt csak érintőlegesen foglalkoztam vele, párszor megjegyeztem neki, hogy ne legyen ilyen lusta, meg felébreszrettem a matek órákra telefonon, de több energiát nem tudtam beletenni. Pedig kell, mert még sok idő van hátra.
Ma meglepett egy jófajta migrén, amit nem is tudtam elmulasztani, csak enyhíteni. De sebaj..jön a melegfront, ezért akár még meg is éri.

1 megjegyzés:

  1. Kitartást nektek a hétre, utána meg jöhet remélhetőleg némi pihenés!

    VálaszTörlés