2020. ápr. 20.

Kezdődik

Valóban pont olyan volt ma dolgozni menni, mint ahogy azt tegnap gondoltam. Vagy egy kicsit olyanabb is. De biztos lesz majd valami olyan, ami továbblendít ezen az olyanabb érzésen megint.
Egy ideális világban egyébként úgy működne ez, hogy amikor épp valami miatt nem érzi magát teljesen jól az ember ott, ahol van, akkor kicsit félre vonul, rendezi magában a rendeznivalót, szépen körvonalazza magában mi kéne ahhoz, hogy jól érezze magát, és aztán valamilyen úton-módon meg is találná azt. Egy valamiféle fantasy filmben vagy könyvben minden bizonnyal lenne erre egy felület, ahol az emberek csereberélnék egymás között a munkàikat, hogy mindenki azt végezhesse amit épp a legmegfelelőbbnek érez magának. Na persze ez nem fordulhat elő a való életben, kevesen vagyunk őszinték még saját magunkhoz is, ráadásul a valóságban nem nagyon lehet az emberből kiirtani az irigységet. De jó könyvalap lenne..ha egyszer lenne még hozzá elég energiám. De persze az is lehet, hogy ez egy örök álom marad csupán.
Itthon azért történtek jó dolgok, megvan az új tévénk a múlt héten tönkrement helyett. Bámulatos nagyságú, és bámulatos képminőséget is tud. Ráadásul okos is, aminek Roland örül a legjobban, mert itt nézhet youtube videókat. Persze, rajtam kívül mindenki azonnal tudja a tv összes funkcióját, gond nélkül kezelik a távirányítót is, ami nekem (szokás szerint egyelőre kínai) Valamiért ezekkel a távirányítókkal hadilábon állok, de ha ezzel cukkolnak, akkor mindig vissza tudok vágni azzal, hogy viszont a mosógépet, mosogatógépet még én tudom ugyanilyen magabiztosan kezelni.

1 megjegyzés:

  1. Nemrég új boxot kaptunk a UPC-től, arra a TV-re van rákötve az xbox is. Hááát, már fogalmam sincs, melyik távirányítóval mit kell csinálni és hogyan tudok TV-re vagy boxra kapcsolni. De szerencsére van egy nagyobb fiam, aki tudja, sőt most már a kisebbik is. Csak én nem. Továbbra sem. :D

    VálaszTörlés