2020. ápr. 24.

És péntek lett

Elképesztő sebességgel robogott el ez a hét is, pillanatok alatt péntek is lett.
Kicsit fura megint a közérzetem, a torkom is olyan érdekes. Nem fáj, nem kapar, csak olyan más érzés, mint szokott. Remélem, hogy csak a sok por, meg ez a száraz levegő az, ami kicsit megviseli a torkomat. Egyéb lehetőségre gondolni sem akarok. Igaz, sokan mondták már, hogy mindannyian el fogjuk kapni, csak az a kérdés, hogy mikor. Rendesen körül is vagyunk véve már, nagyon közel lakunk Budapesthez is, sokan járnak be most is dolgozni, közel van hozzánk Tatabánya is, ahol szintén sok beteg van már (és rengeteg kollégánk jár onnan dolgozni), és hát a mi megyénk az, amelyik Budapest és Pest megye után a legfertőzöttebb.
Na mindegy, lesz ami lesz, majd meglátjuk.
Egyébként nem történt semmi extra ma sem, csak a szokásos. A szomszédnak viszont nagy örömet szereztünk ma, mert vettem neki a tescoban virágföldet. Ők február végén jártak utoljára kapun kívül, és ezt sajnálta, hogy erről most lemarad, mert most akciós, de nem tud odamenni érte.
A másik nagy öröm volt, hogy sikerült e-receptet kérni a bőrgyógyásztól. Igaz, csak hétfőre készülnek el, de az már nem idő.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése