2020. ápr. 19.

Ennyi volt

Tudom, hogy sokan vagytok, akiknek már tele van a hócipője az otthonléttel, és tudom, hogy nagyon sokan vannak, akiknek nincs már munkahelyük sem, én mégis azon kesergek most, hogy holnap reggel megint dolgozni kell menni.
Semmi kedvem hozzá, mert itthon olyan jó volt, sokkal kevésbé éreztem magam "veszélyben", sokkal kevesebbet foglalkoztam a vírussal, ésindennel, amire hatással lehet a mi életünkben is.
Nincs kedvem a mókuskerékhez, hallgatni a mindig ugyanarról szóló panaszokat, folyamatosan kapni az újabb és újabb feladatokat. Ott semmi nincs a lelassult világból, épp ellenkezőleg, úgy teszünk, mintha semmi nem történt volna, csak épp az az új szokásunk, hogy megmérik a hőmérsékletemet reggel, mielőtt bemegyek.
De mese nincs, olyan opció sajnos nem létezik, hogy home office-ban végezzem a munkámat (pedig minden adott hozzá) csak azért, mert úgy jobban érezném magam. Úgyhogy ennyi volt a szabi nyárig.

4 megjegyzés:

  1. Nem értem, ha minden adott a home office-hoz, akkor a vezetőség miért nem engedélyezi? Ez jelen esetben nem szabályellenes? Lehet, hogy ha miinden nap jelzed, hogy ezt kéne, egyszer csak rábólintanak... ( nem tudom, mik a konkrét rendeletek, és a munkád jellegét sem, csak abból indulok ki, hogy Feriéknél pl. mindenkit hazaküldtek homeofficolni, munkakörtől függetlenül. Addig rámolták a régi laptopokat és telefonokat, míg mindenkinek nem lett, és hetek óta az iroda felé sem néz senki. )

    VálaszTörlés
  2. Ez nem az a munkahely. 😊 Nem könnyű elfogadni, de örülni kell annak, hogy van hol dolgozni..(és majd egyszer elmesélem a többit is)

    VálaszTörlés
  3. Csatlakozom, irodai munka az enyém és be kell járnom sajnos. :( Indok nincs.

    VálaszTörlés
  4. Ja és Beának még kiegészítésként, a szabályozás úgy szól, hogy a munkavégzés alapos indok elhagyni az otthont és az viszont nincs kimondva sehol, semmilyen hivatalos formában, hogy ha lehet, home officet kell alkalmazni.

    VálaszTörlés