2020. ápr. 23.

Csak a szokásos

Percek óta gondolkodom, miről is írjak, mert hát mi is történt ma? Semmi különös, minden haladt a megszokott módon, tettük a dolgunkat, és este fél hétkor már arra is volt idő, hogy először üljünk le úgy, hogy közben nincs semmi sürgős/fontos/halaszthatatlan dolgunk.
A nap híre még, hogy ma vettem élesztőt is, és kézfertőtlenítőt is a boltban (spar), illetve a lidlben is volt kézfertőtlenítő. Így most már nálunk is rendelkezésre áll elegendő mennyiség mindenből. Van mindenkinek textil maszkja, van itthon gumikesztyű, kézfertőtlenítő, szappan.
Egyébként egészen hozzászoktamar ezekhez a maszkokhoz, magamon is, másokon is. A gumikesztyűt kevésbé lehet megszokni, de az is elviselhető. Igaz, a dm-es kesztyűimet nincs szívem erre beáldozni, mert az kényelmes is. (De nincs belőle túl sok itthon, ezt még télen vettem, takarításhoz is ezt használom)
Patrik május 15-én kezd az új munkahelyén. Annyira jónak tűnik ez a lehetőség, szinte irigylem érte. A helyért, ahol lesz, mindenképpen. (A Groupama Aréna mellett)
Holnap péntek, korábban tudok hazajönni, így még van esélyem bemenni a virágboltba is talán.

3 megjegyzés:

  1. A hét híre nálunk is az, hogy kaptunk kézfertőtlenítő gélt. :-)

    VálaszTörlés
  2. Ja, és a lényeget lehagytam: Patriknak gratulálok! és hajrá a munkahelyéhez!

    VálaszTörlés
  3. Köszi. 😊 Sosem gondoltam egyébként, hogy örülni fogok annak, hogy kaptam gumikesztyűt a boltban, meg kézfertőtlenítőt.

    VálaszTörlés