2020. márc. 12.

Mindenkinek más

A két fiatalabbik gyerekünk teljesen fel van háborodva azon, hogy nekik kell iskolába járniuk, Patriknak meg egyenesen meg van tiltva. Erik nehezményezi leginkább, bár Roli is irigyli azt a két osztálytársát, akik most két hétig nem mehetnek iskolába. Az egyiknek az apukája érkezett ma haza Izraelből, a másikuk pedig az Erasmus program keretében volt külföldön. Nyilván az ő szemszögükből bulinak tűnik ez, két hétig otthon lenni, és bármit csinálni úgy, hogy nem is betegek.
Nálunk még nem merült az fel, hogy mindenki, aki tud otthonról dolgozni, és vannak ehhez eszközei maradjon otthon. Nincs is ilyen választhat opció, mint ahogy sok cégnél van ilyen. Nàlunk minden a rendes kerékvágásban zajlik már amennyire jelen pillanatban van ilyen. Próbàlunk lépést tartani mindennel és mindenkivel, nyilván a felsőbb szinteken már kidolgozták a mindenféle terveket minden helyzetre.
Azért az jó, hogy holnap péntek lesz, és lesz két napunk kicsit kizökkenni megint, és az itthoni dolgainkra koncentràlni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése