2020. febr. 9.

Vasárnap

Ez a mai egy olyan vasárnap volt, amilyennek lennie kellene mindnek. Nem csináltunk semmit, csak olyat, ami jól esett. Nem főztem, hanem pizzát rendeltünk. Aztán ebéd után elmentünk, és megnéztük a földből kitörő metrókocsit, ami nincs messze tőlünk.
Amúgy azt gondolná az ember, hogy mi érdekes van egy metrókocsiban, de azt kell mondanom, hogy tényleg lenyűgöző ott, abban a formában, ahogy van. Azt mondják a gyerekek, hogy a festése is gyakran változik, így előfordulhat, hogy máskor is arra tévedünk majd.
Ezt a kis kirándulást még megkoronáztuk egy kis sütivel a cukrászdából. A délután további részében pedig pihentünk.
De jó is volt.



2 megjegyzés:

  1. Nagyon jol tettetek. En - valami hulye magamnak megfelelesi kenyszer miatt - mindig tulzsufolom programokkal es kotelezettsegekkel a hetveget, ezert faradtabb vagyok hetfon, mint penteken. Persze toltodom is, de neha jobb lenne csak ugy lenni.

    VálaszTörlés
  2. If you're trying to lose weight then you have to try this brand new custom keto plan.

    To produce this keto diet service, licensed nutritionists, fitness couches, and professional chefs united to provide keto meal plans that are powerful, convenient, cost-efficient, and satisfying.

    Since their grand opening in early 2019, 100's of people have already remodeled their figure and well-being with the benefits a smart keto plan can provide.

    Speaking of benefits: clicking this link, you'll discover 8 scientifically-certified ones given by the keto plan.

    VálaszTörlés