2020. febr. 5.

Meccsnap

Éjjel háromkor arra ébredtem, hogy már megint fájok, és azonnal kell fájdalomcsillapító. Mire négykor kelni kellett, már hatott is annyira, hogy akár már tudtam volna aludni.
Balázs sietett is velem közölni, hogy a meccsre biztos nem megyek, majd szépen itthon megnézem a kanapén. Én persze mondtam, hogy na, biztos lehet benne, hogy ez nem így lesz, mert dolgozni is tudok menni, meg bármire képes vagyok, meccset meg nélkülem amúgy sem tartanak.
Szépen szedtem is a gyógyszereket egész nap, mint a kisangyal, hogy fent tudjam tartani legalább a látszatát annak, hogy jól vagyok.
Még persze egy pár mondatban délután is elvitáztunk ezen a meccs dolgon, de én győztem, és végül persze hogy mentem. Teljesen hülye azért nem vagyok, ha bármi fájdalmam lett volna, nem indulok el, mert annak senkit nem tennék ki, hogy a mentő vigyen onnan, vagy miattam haza kelljen jönni. Több réteg ruha volt rajtam, dupla zokni, aláöltözet, vékonyabb pulcsi, polár pulcsi, kapucnis pulcsi, és még a kabát. Vittem két plédet is, az egyiket magam alá tettem, a másikkal betakartam a lábam. Ittam meleg teát (amitől a huszadik percben már ki kellett mennem a mosdóba)
És persze, a hideg ellenére kiélveztem a meccs hangulat minden pillanatát, és még a gól nélküli döntetlen ellenére sem bántam meg, hogy ott voltam.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése