2020. febr. 4.

Ha nem lenne elég egy kő

...akkor menj el a háziorvosodhoz, vidd a frissen elkészült laborleletet, és zsebelj be még egy "alapos húgyúti fertőzést" is.
Nem is tudom, sírjak vagy nevessek, mert a meglévő gyógyszereim mellé most még antibiotikumot is szedek mától.
Az nyilván sosem fog kiderülni már, hogy melyik volt előbb, vagy épp mi minek a következménye, de nincs is már jelentősége.
Ami biztos, hogy holnap megyek dolgozni. Ezen is elvitáztunk pár percet a dokival, mert nem nagyon akart engedni, muszáj voltam megígérni, hogy természetesen, ha nem javul a helyzet, akkor nem erőltetem, és visszamegyek hozzá. (Amúgy ez eszem ágában sincs, sőt... megfordult a fejemben, hogy nem is megyek már vissza sem kontroll laborba, sem urológiai kontrollra)
Egyébként nyilván a fájdalom és a rengeteg fájdalomcsillapító beszél belőlem, amikor nagyon dühös vagyok erre az egész helyzetre. Nagyon szeretném figyelmen kívül hagyni azt, hogy folyamatosan fájdalmaim vannak, de sajnos korlátoz még a normális mozgásban is. Még az idegeimre megy.
Holnap este meccsre megyünk. Félek tőle, hogy nem tudok ott lenni, utálnám ha itthon kéne maradnom emiatt.
De még maradt azért bennem az optimizmusnak némi kis csírája, és hátha holnap reggel már nem fog fájni semmi.

6 megjegyzés:

  1. Ajaj... :-( Gyógyulj meg minél hamarabb!

    VálaszTörlés
  2. Összefügg a vesekővel, előfordul.Kitartás!...

    VálaszTörlés
  3. Dius, a kövekkel/homokkal mindenképpen vissza kellene menned az urológushoz legalább, akár szimpi, akár nem, esetleg keress egy szimpibbet magánrendelésen.
    A kövek sokfélék lehetnek, és elképzelhető, hogy némi étrendbeli változtatással megakadályozhatod a következő adag kialakulását, és igyál sokkal több vizet.
    Emlékszem, hogy ez kihívás neked, de most már nem abban a jégveremben dolgozol, mint korábban, hanem egy normális hőmérsékletű irodában. Miért ne állhatna az asztalodon egy 1,5 l-es flakon víz, és azon nyomon tudod követni, mennyit ittál aznap. Fogyjon el egy üveg munkahelyeden, és majdnem egy üveg otthon, reggel és este.
    Nem muszáj ásványvizet inni, megfelel a csapvíz is, ha egyébként azt szoktad inni, vagy tea, akár szörppel édesített víz, ha az jobban csúszik, bár én inkább a cukormenteset javaslom, kis citromlével, ha bírja a gyomrod.
    Nekem se megy jól a sok folyadék, ezért pont ezt csinálom, amit leírtam,sőt éjjel az ágyam mellé teszem a vizesüveget, és ha felébredek (sokszor, mert van némi inkontinencia problémám, és járok WC-re), kortyolok párat.

    VálaszTörlés
  4. Borzaszto, h ennyit kell ezzel a problemaval szenvedned. Most mar tenyleg legyen vege, ezt kivanom.
    Latom, torolted a listabol, aki erre meg csak szemelyesen meg se kert teged. Nekem rosszul esett h ugy esett neked es a blogod olvasoinak, mintha barmivel is bantottuk volna ot. Ugy ereztem h minositi azokat, akik toled kiindulva talaltak ra. Sokszor eszembe jutott ma is, mert aki ma nyilvanosan blogot vezet, nincs tisztaban azzal, h akkor tenyleg barki olvashatja es nem valogathatja meg?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, jobbnak láttam így, bár fogalmam sincs továbbra sem, vajon mivel tudtam így kihúzni nála a gyufát. De mindegy is, töröltem, részemről ennyi.. Köszönöm, hogy ott is kiálltál mellettem is, és mindenki más mellett is, akiknek nyilván fogalmuk sincs mit vétettek. 😊
      Köszönöm a többieknek is a jó tanácsokat, igyekszem azért megfogadni belőlük minél többet. Az orvosos dolog még érlelődik bennem. (És kezdem azt gondolni, hogy nincs is kövem, csak ez a húgyúti fertőzés babral ki velem ennyire...nem létezik, hogy ennyi ideje már ne tudnék megszabadulni tőle, ha lenne)

      Törlés
    2. Hetekig is tarthat mire kijön, csak mondom. :) Minél többet iszol, ugrálsz, rowatinex, ilyenek, mindez talán gyorsítja a folyamatot.
      Ha meg csak húgyúti izé, akkor arra az antibiotikum gyorsan hat és tünetmentes leszel vagy már annak kellene lenned....

      Törlés