2020. febr. 13.

Farsang

Ma minden fiammal történt valami, amiről írhatnék, de Patrik és Erik most várhat egy kicsit, mert ezek a napok most az öccsükről szól.
Ő a kicsi, így értelemszerűen már nem akkora szenzáció a farsangi tánc, mint amilyen volt Patriknál, akivel először éltük át, vagy Eriknél, aki nyolcadikos korában először volt rávehető ilyenre.
De természetesen ettől még vele is nagyon különleges ez az egész farsang. Ő a kicsi, így az is a meglepetés erejével hat ránk, hogy már vele is búcsúzkodni készülünk az általános iskolás évektől. Ő egyébként is teljesen más (és mégis ugyanolyan), mint a két testvére, mert senki nem volt ennyire közösségi ember ilyen idősen, mint ő. Az meg külön szenzációs, hogy milyen sok lány barátja is van.
A táncot abba akarta hagyni még január elején, de nem engedtem neki. Megbeszéltük, hogy nekem ez fontos, így szeretném, ha erre is gondolna. Átgondolta, és csinálta tovább.
Ma pedig végignéztük a végeredményét a sok-sok próbának.
Nem tudom elmondani milyen érzés. Egy csoda...az én kiskirályfim frakkban keringőt táncol. Természetesen könnyekig meghatódtam tőle, olyan szépek voltak.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése