2020. jan. 4.

Szombat

Jó kis nap volt ez a mai. Már önmagában az, hogy szombat volt, és mindannyian itthon voltunk, okot adott az örömre.
Délelőtt kettesben mentünk az Erik térdrehabilitációjához beszerzett szobabiciklit elhozni, amit a marketplace-en néztem ki még újév napján. Gödre kellett mennünk, úgyhogy egy jó órás kocsikázás volt, de jót beszélgettünk közben. A biciklivel a csomagtartóban mentünk az Allee-ba, ahol a pulcsi vásárlást terveztem megejteni. Az Orsay weboldalán kinéztem magamnak többet is, de itt úgy jártam, mint ahogy a többi helyen szoktam...élőben egyáltalán nem olyan volt egyik sem, mint a képeken. Megpróbálni sem volt kedvem egyet sem, mert akkora csalódás volt, hogy tudtam, ha jó, akkor sem lenne az igazi. Úgy meg már nagyon régóta nem veszek semmit, hogy nem felel meg minden igényemnek. Az üzlettel szemben volt egy springfield üzlet, még sosem jártam ott, de gondoltam, akkor itt az ideje, hogy megismerkedjünk, kintről úgy tűnt, nekem való. És milyen jól tettem, hogy bementem. Találtam magamnak két melegebb pulcsit, két vékonyabb pulcsit, és egy inget is. Volt még pár dolog, ami tetszett, de úgy gondoltam, majd nyár elején visszajövök, hátha sikerül leárazva megvennem. 10ezer forintot sajnalnék adni egy blúzért, de ha esetleg kettőt kapok majd ezen az áron, akkor nagyon elégedett leszek. Abból meg én már rég kinőttem, hogy mindenáron divatos akarjak lenni. Azokat a ruhákat szeretem, amikben jól érzem magam, és az sem baj, ha nem felel meg a legújabb trendnek.
Vásárlás után a budaörsi KFC-ben ebédeltünk. Biztos így rendezte a sors, hogy ma oda menjünk, mert alig leültem, odajött hozzám egy kislány, és adott nekem egy kis képet. Fülig érő mosollyal nyújtotta, és mondta, hogy ajándékot akár nekem adni. Annyira cuki volt...még azt is elmesélte, hogy ők az ikeában voltak, amit vettek, az a csomagtartóban van, most ebédeltek,és majd a kocsiban fognak aludni. Közben a szülei felöltöztették a kisöccsét, és hívták, hogy menjen. Elköszöntünk egymástól, és már szaladt is. Elújságolta gyorsan az anyukájának, hogy a néninek adott ajándékot..még hallottam, ahogy az anyuka megdicséri. Olyan jó élmény volt ez.
Itthon aztan már nem csináltunk semmi különöset, mindenki kipróbálta a szobabiciklit, meg pihenünk. Vacsorára melegszendvicset ettünk, megvitattunk egy pár aktuális témát.
És már vége is lett a napnak. Lehet minden következő szombat ilyen, mint ez az első az idén.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése