2020. jan. 18.

Ez is megvolt

Szerintem az én gyerekeim mindannyian földönkívüliek. Még soha, egyiket sem láttam vizsga előtt, vagy bármilyen megmérettetés előtt izgulni. Nem tudom hogy csinàlják. Az biztos, hogy nem tőlem örökölték, mert én mindig olyan ideges voltam, hogy majd' elájultam.
Roli is pont így ment ma délelőtt felvételit írni. Fél órával az indulás előtt kelt ki az ágyból. Nagyon komótosan összeszedte a cuccait (fel sem merült benne, hogy tegnap este megcsinálja, pedig szóltam neki) Nagy unszolásomra hajlandó volt még egy tollat elrakni, és színes tollat is vitt, hátha a matekhoz kell.
Aztán amikor hazajőtt, azt mondta, nem volt a legkönnyebb, de szerinte nem sikerült rosszul. Megnézte a megoldasokat, amikor kikerült a megoldókulcs, de nem emlékezett mindenre, hogy mit írt be, úgyhogy nem tudjuk hány pontos lesz. De végülis mindegy is. Úgy sikerült, ahogy..nem dől össze a világ akkor sem, ha nem túl jó. Még csak bosszantani sem fog. Szerintem felveszik oda, ahová szeretne menni akkor is, ha ezen nem lesz csak mondjuk ötven pontja.
Amíg ő felvételit írt, én túlestem egy fejfájásos óràn, Balázs meg ventilátort cserélt a wc-ben.
A napot sajnos ma sem láttuk, bár most már az előrejelzés is úgy szól, hogy majd keddtől. Remélem mire kedd lesz, nem tolódik megint még messzebb.
A nap jó híre, hogy kértem magamnak időpontot egy új fodrászhoz. Szerdán megyek ötre. Nagyon kíváncsian várom.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése