2019. dec. 1.

Vasárnap

Egy jó ideje már, hogy minden december így kezdődik.
Éppen tizenegy éve ma, hogy az első blogbejegyzés megíródott. Tizenegy év alatt annyi minden történt, annyi minden megváltozott, köztük én is. Nem vagyok már az a naiv lélek, de nem vagyok már sok minden más sem. Nagyot változott a világ, az akkor éppen a sarokban sebeit nyalogató Dius ma már ki mer állni a saját érdekeiért, meg meri mondani másoknak, ami akkor teljesen elképzelhetetlen volt.
Tizenegy év alatt szinte az összes fiam felnőtt már, elképesztő mi mindent éltünk meg itt együtt.
Ez alatt a tizenegy év alatt nagyon sokan voltatok velem a pokol legmélyebb bugyraiban, nagyon sokan tartottátok bennem a lelket, biztattatok. Szerencsére rengeteg boldog és örömteli pillanatot is megoszthattam veletek.
Volt idő, amikor azzal a gondolattal is eljátszottam, hogy egyszer élőben is összetalalkozom veletek, mert olyan jó, amikor arc is társul a nevek mellé. Volt, akikkel ez sikerült, és ezekért a pillanatokért is hálás vagyok.
Volt pár holtpont nálam is már, amikor úgy éreztem, nincs ennek semmi értelme. De aztán mindig továbblöktem magam, mert dehogy nincs.
Így aztán várhatóan jövő ilyenkor a tizenkettedik blogszülinap is eljön majd.


5 megjegyzés:

  1. Boldog blogszületésnapot kívánok! :-) Már nem is tudnám megmondani, hány éve olvaslak...

    VálaszTörlés
  2. Nagyon boldog szülinapot a blogodnak, Dius! Én sem tudom mióta olvaslak, az viszont biztos, hogy napi szükségletemmé vált :) ...

    VálaszTörlés
  3. Isten éltessen a blogoddal együtt, és még sok blogszülinapot kívánok! És hát igen, jönnek kritikus pillanatok, a _minek_írom_nincs_értelme_ és hasonló gondolatok, de az ember mindig tövábblökdösi magát. Boldogot! <3

    VálaszTörlés
  4. Boldog Blog Szülinapot:) Nektek, nekünk, mindenkinek, aki olvas jó hogy vagy nekünk!

    VálaszTörlés
  5. Köszönöm szépen. 😊😘

    VálaszTörlés