2019. dec. 8.

Meccsnap

Az utolsó hazai bajnoki meccs volt ma délután. Legalábbis az idei évben. Jövőre (a téli szünet után) minden folytatódik tovább.
Ma reggelre a nap is megmutatta magát, így délután hét fokban indultunk el. Még majdnem melegnek is tűnt az aláöltözet, meg a téli kabát.
De persze nem volt melegünk, mert ahogy a nap lement, úgy szállt le a köd, és az hozta magával a hideget is. Nagy szerencse, hogy nekem nem kellett focizni, mert szerintem képtelen lennék rá. Tegnap Erik úgy jött haza a saját meccséről, hogy rommá volt ázva a cipője, még belegondolni is borzasztó, hogy abban a jéghideg, vizes cipőben futott..
De visszatérve a mai meccsre...az első félidőben úgy játszottunk, ahogy kell, vezettünk is két góllal. Aztán a második félidőben mintha elfelejtette volna mindenki, hogy ez egy meccs, és ott bizony gólokat kell rúgni..kivéve az ellenfelet. Nekik sikerült. Kettőt is, így ez is lett a végeredmény: 2:2.
Szerencsére ez most még belefért, és bizony, fontosabb a jövő heti EL csoportkör utolsó fordulója. Azt a meccset itthon izguljuk majd végig.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése