2019. dec. 17.

Kedd

Régebben a melegfront sosem okozott nekem semmi gondot. Igaz, régebben nem is nagyon fordult elő, hogy egy héttel karácsony előtt hirtelen tizennégy fok legyen. Meg tavaszillat. Amúgy tetszik nekem ez az idő, és nem bánnám egy kicsit sem, ha azzal az egynapos havazással le is tudtuk volna a telet. Az más kérdés, hogy egyébként egész nap zombi voltam, és olyan érzésem volt, hogy vagy azonnal ki fog törni rajtam valami komoly betegség, vagy pedig össze fogok esni. Szerencsére egyik sem történt meg.
Balázs meglepett engem munka után egy whopperrel, ami olyan nagyon jól esett. Az is, hogy gondolt erre, meg a szendvics is.
Erik ma volt utoljára suliban az idén. Holnap már itthon lesz, hangolódik a csütörtökre. Nem marad le semmiről, négy órájuk lesz csak, abból kettőn már az osztalykarácsonyra készülnek. Arról sajnos az idén lemarad, az ajándékot majd holnap valahogy eljuttatjuk a suliba, hogy megkapja, akit húzott.
Ma egyébként egész komoly tömeg volt a pepcoban, mindenki azzal a céllal volt ott, hogy ajándékot vegyenek valamelyik osztálytársnak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése