2019. nov. 19.

Kedd

Nagyjából eseménytelen nap volt ez a mai. Nem akarom elkiabálni, de miután hétfőn végre eljutottunk a közel fél évig tartó tárgyi eszköz selejtezés végére, mintha minden más is lecsitult volna. Vagy csak végre eljutunk odáig, hogy mindent behoztak már, amit akartak, a nagy akciókra megérkeztek minden, és most már lassan elcsendesedik egy kicsit a beszerzési osztály is, és már a következő évi dolgokra koncentrálnak. Na majd meglátjuk...még nyilván az éves leltár befejezéséig lesz pár nehezebb órám, de annyi reménytelenül nehéz ilyenen vagyok túl, hogy talán ezek már majd meg sem fognak rázni.
A ma esti Wales elleni meccs az utolsó eb selejtező. Reménykedve, és természetesen számolgatva . Matematikailag volt reális esélye annak, hogy a csoportból második helyen kijutnunk. Nyilván mindannyian tisztában voltunk vele, hogy ahhoz, hogy ebből valóság legyen, egy csoda is kell, mert Wales bizony klasszisokkal komolyabb játékosállománnyal rendelkező válogatott.
Még az utolsó percek tartanak, de már nincs többé remény. A harmadik helyről is lecsúsztunk, mert a szlovákok is megverték az azerieket.
Ha teljesen őszinték vagyunk, még lehet, hogy jobb is ez így, a jelenlegi válogatott keretünk kevés egy Európa bajnoksághoz. De magyar, fociszerető emberként nagyon drukkoltam nekik, mert hátha csak egy ilyen kéne ahhoz, hogy végre leketüljön az átok, és az a bizonyos balsors.
De még előfordulhat, hogy a nemzetek ligájában vigaszágon mégis sikerül.

2 megjegyzés:

  1. Na, pont ezt csináltam én is egyedül hónapokon keresztül, tárgyi eszköz és minden más selejtezése, leltára....baromira elfáradtam.
    A fociba inkább nem is megyek bele, mert arról van véleményem, de mert annyira szeretlek inkább csendben maradok. :) Ma pedig már szerda :) :) mindjárt itt a hétvége.

    VálaszTörlés
  2. Hajrá, pótselejtező! Jobbat nem tudunk. 🤔🙂

    VálaszTörlés