2019. szept. 12.

A csütörtök, ami péntek lett

Csak így, egyszerűen. Nincs már sok szabadságom (de már nem is tart sokáig az év), de ez a nap egy ideje be volt tervezve. Erikkel mentünk volna a térd mri-re, de aztán azt el kellett halasztani októberre. Először azt gondoltam, hogy akkor a szabit is sztornózom, de a héten történtek után már tegnap reggel eldöntöttem, hogy akkor én most hosszú hétvégét csinàlok magamnak. Lenne egy csomó dolgom is, de majd meglátom, hogy kedvem lesz e hozzá. Az is lehet, hogy semmit nem fogok csinálni.
Erik megkapta a sportorvosi engedélyt, azzal a figyelmeztetéssel, hogy a gyógyszer szedés mellett mérni kell a vérnyomását, és ha még így is 140 fölött lesz, akkor konzultálni kell a háziorvossal az adag emeléséről. Nem mondom, hogy tök nyugodt vagyok, de nem akarok ebből ügyet csinálni sem, már csak amiatt sem, hogy ő ne kezdjen el aggódni.
Roland ki van merülve, ma egész délután aludt. A keze viszket, a gipszet tartani nehéz, ráadásul elfelejtettem neki háromszög kendőt venni, és még mindig nem tudjuk felkötni, hogy kicsit könnyebb legyen. Mondjuk nem is értem, miért voltam olyan hülye, hogy kidobtam a régit.
Patrik is túl van az első olyan egyetemi napon, ami reggel hattól este fél kilencig tart. Szerencsére a többi napja ennél sokkal lazább, ma este látszott rajta, hogy kegyetlenül elfáradt.

1 megjegyzés:

  1. De örülök, hogy megkapta Erik az engedélyt! Roli pedig nem csodálom, hogy elfáradt! Szegény fiúk, szorítok Nektek és jól teszed, hogy szabin leszel!

    VálaszTörlés