2019. aug. 28.

Szerda

Azt hiszem, hogy ezt a home office dolgot tudnàm értékelni bármikor. A munkám nyolcvan százalékát el tudom végezni tàvoli eléréssel. Ha lesz erre valamikor lehetőség, meg is fogom pendíteni, hogy havi egy-két napot szívesen dolgoznék így is.
De ennyit a munkáról,kb ennyi is, amit naponta foglalkoznom kell vele itt.
Sokkal inkább foglalkozom azzal, hogy kiélvezzem a nyár utolsó lehetőségeit. Ma már én is strandoltam, már nem borzasztóan hideg a víz, csak olyan egyszerűen hideg. Az mondjuk bőven elêg volt, hogy a bikini alsó része vizes lett, az azért sok(k) lett volna, ha vesetájékon is hozzám ér.
A strandoláson kívül még a kikötőben is jártunk, csináltam egy videót a Szigligetről. Miközben néztem, ahogy elindul Tihanyba, teljesen kikapcsolt az agyam, és csak a hajót néztem, nem kerestem a kapitány helyén Miki bácsit. Mostanra sikerült elfogadnom, hogy ő már nem jön többet, jövőre talán utazni is tudok rajta. Sosem lesz ugyanolyan már, ezt tudom, de szerintem ő akkor lenne büszke rám, ha felül tudnék kerekedni ezen a "személyi kultuszon", ami bennem a hajót és őt összeköti.
Egyébként nagyon jó itt lenni, a gyerekek is nagyon élvezik, nagyon jó látni, hogy ez a hely mennyire az övéké is, mennyire otthon érzik magukat.

1 megjegyzés:

  1. Örülök, hogy ilyen jó minden :) , élvezzetek ki mindent is amit tudtok, szuper lehet ott :) !!!

    VálaszTörlés