2019. aug. 18.

A kívánságok teljesülnek

Igyekszünk úgy élni, hogy lehetőségeinkhez mérten teljesítsük egymás kívánságait. Az idén volt már több ilyen, és ma sor került az épp legaktuálisabb kívánság teljesítésére is.
Amikor hazajöttünk a nyaralásból, Erik azt kérte, hogy az ő névnapját is a Balatonon ünnepeljük. Leginkább arra vágyott, hogy Boglárra menjünk vissza. Ő az a gyerekünk, aki holnap költözne is oda, ha tehetné.
A névnapja ugyan csak huszonegyedikén lesz, de a kívánság már ma teljesült. Reggel felkeltünk, kávéztunk, stb...aztán már indultunk is. Minden úgy történt, ahogy ő kérte. Lellén ebédeltünk a Hamburger házban, aztán sétáltunk Bogláron tízezer lépést. Ettünk fagyit, végigjártuk a strandokat, voltunk a kikötőben, ittunk limonádét a Boglárkában. Megnéztük a szüreti fesztivált. Ott azért sajnáltam, hogy degeszre értük magunkat, mert volt pàr ínycsiklandó nasi, amit megkóstoltam volna, ha belém fér egy falat is (de majd jövőre).
Nagyon jól éreztük magunkat, legszívesebben haza sem jöttünk volna.





1 megjegyzés:

  1. Tök jó kis kívánságteljesítés volt az a tegnapi nap :) ! Nagyon szuper lehetett, látszik, hogy az ünnepelt is nagyon élvezte :) !!! Előre is boldog névnapot Eriknek, már előlegben megvolt a szép napja :) , de biztos 21-én is az lesz :) !

    VálaszTörlés