2019. júl. 10.

Meccsnap

Mi vagyunk azok, akik képesek vagyunk a nyaralásra is vinni magunkkal Fradi mezt, és sálat, és akár a Balatonról is utazunk, hogy együtt kiszurkoljuk a győzelmet.
De mi vagyunk azok is, akik képesek vagyunk alig pár óra alvást bevállalni azért, hogy egy júliusi szerda estén a csapatunkat biztathassuk az első BL meccsen. Már eleve emiatt, hogy Bajnokok ligája, nem is volt egy percre sem kérdés, hogy bármikor is lesz, ott a helyünk.
Ez volt ma. Alig négy óra alvás, egy jó alaposan kidolgozott munkanap után este meccsen voltunk. Ami fél kilenckor kezdődött, ebből következik, hogy holnapig megint alig pár óra alvás jut csak.
De nem baj, mert megért minden alvashiányt..a hangulat fantasztikus volt, a meccs abszolút a jók közé sorolható, még úgy is, hogy voltak felejthető percek. És nyertünk is...igaz, kaptunk tőlük egy igen szerencsétlen gólt, ezzel jól megnehezítettük a saját dolgunkat a visszavágó miatt is, de kettőt rúgtunk, tehát az előny nálunk van. Meglátjuk hogy sikerül majd Bulgáriában a jövő héten. (Azért oda nem megyünk)



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése