2019. júl. 17.

Jó kis nap

Az már jót jelent, ha egy nap kétszer is lemegyünk a strandra. Az már azt jelenti, hogy nem hiàba fohászkodtam annyit azért, hogy legyen megint nyár, visszatér. (Bár pont holnapra jeleztek valami hidegfrontot)
Ma már zokni sem nagyon volt a lábamon, és leégett a karom is, meg a térdem is, amíg a fiúk boboztak. Nagyon nem szerették, de azért hagyták, hogy fotózzam őket, és a facebookos közzététel ellen sem tiltakoztak.


Este gyrost ettünk, ami ugyan erősen felejthető volt, de azt biztos fogjuk emlegetni, hogy a Fradi BL selejtező visszavágóját ott néztük együtt egy padon Erik telefonján, és nem nagyon tudta senki, hogy miért ugràlunk ott a telefon körül.
Az is a mai nap élményei közé tartozik, hogy a gyros (és az első két gól után) Patrikkal ittunk egy koktélt. A nevét nem sikerült megjegyeznem, de a lényege az volt, hogy háromféle feles (rum, baileys és talán vodka) volt egy pohárban, amit meggyújtottak, és akkor kellett szívószállal meginni. Lestem én Patriktól a technikàt, akinek ment ez húzóra, de persze kifogott rajtam, mert ahogy fogyott, úgy lett egyre melegebb, és töményebb az íz. Amúgy finom volt, de kifogott rajtam. Sebaj, így is jó êlmény volt. Kárba még nem veszett, mert Patrik bevállalta, amit hagytam.
Megnéztük a bulihajó indulásàt is, rég mentek már vele ennyien. Közben persze folyamatosan nêztük a meccset is, de már itthon voltunk a lefújás pillanatában, így a teraszon ünnepeltük a továbbjutás sikerét.
Holnap innen folytatjuk.

5 megjegyzés:

  1. Tegnap a párom: "Diáék biztosan a tévé előtt ugrálnak." :D De ezek szerint tévedtünk, mert a telefon körül... :-)

    VálaszTörlés
  2. B52 koktél :-) Milyen jó, ha az embernek felnőtt fia van :-) Úgy távlatok nyílnak meg a közös programok terén, pl. együtt koktélozás :-DDD
    És a fiúk nem akartak bulihajózni?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. És tényleg...a b megvolt, meg hogy valami szám van utána 😁
      Nem mozgatja őket a bulihajó, ahhoz túl vegyes a közönség ott. Tegnap is mentek 10 évestől 70 évesig, ami szerintem tök jó, szerintük gàz.

      Törlés
    2. Ebben az esetben megértem őket :-) 20 évesen én sem akartam volna a szüleim-nagyszüleimkorúakkal bulizni :-)

      Törlés