2019. júl. 15.

Első nap

Megy ez nekünk. Ez a semmittevés dolog...mert ma, azon kívül, hogy Balázs reggel lenyírta a füvet (ilyen apróságokért cserében nyaralunk ennyit), a fiúk meg segítettek neki bezsákolni, amit a tartály összegyűjtött, nem csináltunk semmit. Néha valaki frizbit dobált, néha eszünkbe jutott valami, amiért elmentünk a boltba, és nagyjából ennyiben ki is merült a mai tevékenység. Mondjuk ebben is el lehet fáradni, mert mindannyian elég hamar elálmosodtunk. De lehet, hogy ez csak amiatt van, hogy az első éjszaka még a nehezen elalvás jegyében telt.
Azt meg tegnap el sem meséltem, hogy úton idefelé még megálltunk Veszprémben, hogy megcsodáljuk élőben is a bajnoki trófeát, ami az országjáró turné keretében épp oda érkezett meg tegnap délelőtt. Ha meg ott voltunk, és megcsodáltuk, akkor szelfiztünk is egyet vele. (És egy bajnokcsapatos szilikon karkötő is bekerült a Fradi gyűjteménybe)



És az is tegnapi sztori, de annyira jellemző...Roli gördeszkával jött a kikötőbe. Egy lazának induló fordulás után lecsúszott a lába a hátuljáról, amitől ő elesett, a gördeszkàt meg egyenesen "nekilőtte" az én làbamnak. Úgyhogy most neki a könyöke fáj, nekem meg a sípcsontom környéke. Holnap neki már fáslizni is kell majd szerintem, mert ma jobban fáj, mint tegnap, gondolom megrándult. Nem is ő lenne egyébként, ha nem produkàl valamit.

2 megjegyzés:

  1. ÁÁÁÁ, és ezt hogy bírod ki ordítás nélkül? Ezek szerint három fiú mindenkinek veszélyes üzem:)) Mondjuk a lányokkal sem egyszerűbb, jó pihenést!

    VálaszTörlés
  2. Kemény vagyok...az elmúlt húsz év megedzett rendesen .

    VálaszTörlés