2019. jún. 7.

Meg kell újulni

Lehet, hogy egyszer szét fog robbanni a fejem attól a rengeteg gondolkodástól, ami folyton végbemegy benne. Van egy csomó, amit ki is mondok, de van egy csomó, amit nem. Rengeteg olyan gondolatom van, ami arra irányul, mit és hogyan kéne átalakítani az életünkben, hogy ezzel az új felàllással is jól tudjunk működni. Vannak konkrét elképzeléseim, de bőven csiszolásra szorul minden, mert azért látom a buktatókat is benne.
Az biztos, hogy nagyon nehéz hat év minden beidegződését, minden szokását levetkőzni, és gyakorlatilag mindent megváltoztatni. Állítólag huszonegy nap kell ahhoz, hogy új szokásokat tudjunk kialakítani. Azt már látom, hogy minden hónapban szükség lesz huszonegy napra, mert minimum ennyi új szokásra van szükség. (Hogy aztán majd egy év múlva, amikor Roli is elbúcsúzik végre az általános iskolától majd kezdjem az egészet elölről)
Most arra használom az agyam gondolkodós részét, hogy kitalaljam a fő irányvonalakat, és aztán, ha ez megvan, akkor felállítsak egy fontossági sorrendet.
Jó móka.

3 megjegyzés:

  1. Te jó ég, biztos tele vagytok tényleg változtatásra szoruló dolgokkal, mert tényleg minden változás magával hoz rengeteg újabbat... Egyébként meg olyan jól leírtad a fejedben lévő rengeteg sok gondolatot, én is nagyon hasonlóan vagyok vele most ébredtem rá, ahogy olvastalak, van amit leírok, kimondok, de rengeteg marad csak úgy a fejemben :) , nem éppen pihentető...
    Már tegnap akartam írni, hogy vigyázz magadra, pihenj sokat és gyógyulj meg hamar, Dius :) !

    VálaszTörlés
  2. Jobbulást Dius!! Az agyam nekem is kb. állandóan azon jár hogy lehetne jobban és mást.....meg ilyenek.

    VálaszTörlés