2019. jún. 25.

Bizonyítványok

Amik olyanok, amilyenek. Mindenki a maga vérmérséklete szerint vette komolyan, vagy épp magasról tett az egészre. Továbbra is ahhoz szeretném tartani magam, hogy ugyan beszélünk az iskoláról, meg a tanulásról, de nem teszünk egy pillanattal sem több energiát ebbe az egészben, mint ami feltétlenül szükséges. Sokkal fontosabb az együtt töltött idő...
Roland (7.osztály)
Magatartás: változó
Szorgalom: változó
Magyar nyelv: közepes
Magyar irodalom: elégséges
Történelem: jó
Angol nyelv: kitűnő
Matematika: közepes
Informatika: jó
Fizika: közepes
Biológia: közepes
Kémia: közepes
Földrajz: közepes
Ének-zene: közepes
Rajz-és vizuális kultúra: közepes
Technika- és életvitel: jó
Testnevelés: jó
Hit-és erkölcstan: jó

Erik (10.osztály)
Magatartás: jó
Szorgalom: jó
Magyar nyelv és irodalom: jó
Angol nyelv: közepes
Matematika: elégséges
Történelem: jó
Hittan: jeles (dícsérettel)
Fizika: jeles
Informatika: jó
Testnevelés: elégséges
Pénzügyi és vállalkozói ismeretek: jó
IT alapok: jó
IT alapok gyak.: jó
Programozás: jó
Programozás gyak: jó
IT angol szakmai idegen nyelv: jó
IT szakorientáció: jó
IT szakorientáció gyak: közepes
Hálózatok: jó
Hálózatok gyak: jó

Patriktól kértem egy screenshotot a neptunból...

10 megjegyzés:

  1. Gratulálok mindhármuknak! :-)

    VálaszTörlés
  2. En csak gratulalni tudok a felfogasodhoz es h felvallalod! Jo eredmenyek a fentiek es valoban az ertekrend atadas fontos, nem a jegyek. En is buszke vagyok a kisfiaimra, akik nem kitunok, de szep eredmenyt hoztak es szepen dolgoztak egesz evben.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Büszke is lehetsz rájuk. 😊 És legyél is az mindig.
      Sokan azt gondolják, hogy lesz*rom a gyerekeket, mert nem nézem a jegyeiket az e naplóban, nem büntetem őket S rosszabb eredményeikért, de már rég túl vagyok ezen, hogy ez érdekeljen. Boldog, elégedett, magabiztos férfiakat szeretnék majd magam köré amikor megöregszem, és hiszem, hogy ezért most tudok a legtöbbet tenni, amíg még ilyen fiatalok. Ez fontos. Minden más csak sallang..

      Törlés
  3. Kedves Dius! Gratulalok a bizonyitvanyokhoz.Nagyon szimpatikus es teljesen egyetertek a hozzaallasoddal a jegyekhez.Anno 20 eve Mo-n en tanar voltam 5 evig .Nyilvan nincs semmi belelatasom a mai rendszerbe de szereny velemenyem szerint ha egy tanulo Angol nyelvbol kitunot tud nyujtani ott az irodalom kettes nem a targyi tudasat tukrozi es ha a tanarok kommunikalnak egymassal lelkiismeretes tanar beleasna a miertekbe es tenne valamit hogy ne 2-es legyen a vege.Bocs kicsit hosszu voltam de ez ugy kikivankozott belolem.Szep nyarat es nagyon jo vakaciot kivanok a fiuknak.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pont ezen morfondíroztam én is, mint Edit. Ugyanígy a matek 2-fizika 5-ös is olyan számomra, hogy elképzelhetetlennek tartom, hogy aki a fizikát ötösre tudja, az matekból csak kettes.
      Meg azt a tesi kettest se nagyon tudom hová tenni... hogy ez mire jó....
      Szóval tényleg gratula a fiúknak! Pihenjenek, töltődjenek a nyáron!

      Törlés
    2. Köszi Edit, hogy leírtad a gondolataidat. Valami ilyesmi munkálkodik bennem is, egyrészt látom, hogy mennyiszer tapasztalják meg a gyerekeim, hogy be vannak skatulyázva az első benyomások alapján, és abból nem tud kilépni, egy idő után meg már nem is akar (megértem). Erik tesi kettese annak köszönhető, hogy leigazolt focista, a tanára meg utálja a focistákat. Ezzel sem lehet mit kezdeni...legyen ebben sok öröme, hogy kettest adhat (ennek örömére az utolsó tesi órán a bajnokcsapat pólóban ment, csak hogy legalább okot szolgáltasson az utálatra)
      Szerintem a húsz évvel ezelőtti rendszer csak itt-ott, apró kis nyomokban fejlődött valamit, de a legtöbb helyen ott ragadtak abban a korszakban.

      Törlés
    3. Ez elég beteg....😐

      Törlés
  4. Gratulálok a fiúknak! Kellemes, tartalmas, vidám nyári szünetet nekik! :)
    Popianyu

    VálaszTörlés