2019. jún. 17.

Aúúúú

Ha most azt mondom, hogy bárcsak a fejem fájna, biztos mindenki ráncol egyet a homlokán, és gondolja magában, hogy nem vagyok teljesen normális. Főleg azok után, hogy pont szombaton írtam arról, hogy megkínzott az is. De van annál sokkal rosszabb. Igen... visszatért már megint a fülfájás. Az a pokoli fajta, ami miatt két órát aludtam csak éjszaka, mert sehogy nem tudtam legalább annyira lecsitítani, hogy el tudjak aludni. Van itthon pedig fájdalomcsillapító mindenféle hatóanyaggal, van fülcsepp is. Na, amikor azt belecsöppentettem a fülembe, majdnem sikítottam is...volt vagy tíz perc, amikor nem csak fájt, lüktetett, hanem a dülcsepp majdnem le is marta a helyéről. Kegyetlen és pokoli éjszaka volt, és azt is tudtam, akármi lesz, mennem kell reggel dolgozni, mert van egy feladat, amit ma reggel meg kell csinálni, és a kollégám tegnap délután telefonált, hogy nem tud jönni, mert a kislánya fullad, valószínűleg kórházba kell vinni. Mondjuk azt is tudtam, hogy orvoshoz időpont nélkül nem mehetek, még emlékszem rá, hogy múltkor elküldtek onnan.
Egész nap kitartott a fájdalom, bár onnantól, hogy megjelent egy hordónyi dudor a fülem alatt, és egy sokkal nagyobb a fülem porcos részénél (nem tudom hogy hívják), sokat enyhült. Holnapra van időpontom, délutánra. Őszintén szólva alig várom, mert ha minden igaz, akkor ott elég gyorsan megszabadítanak a fájdalom őrjítő részétől.
Bárcsak remélhetném, hogy ez az utolsó ilyen füles bejegyzés..

7 megjegyzés:

  1. Iszonyatos lehet, hogy lehet, hogy nállatok nem tartanak fent helyet a sürgős eseteknek? Én simán elmentme volna a dokihoz bakker így küszködni! Remnélem már jobb!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tartanak fent egy-két helyet, de hát azt hiszem az édeskevés..

      Törlés
  2. Akut eseteket kötelesek ellátni, nálunk két időpontos közé beteszik őket pl. a F-O-G-en. Tibi is látogatta már őket, nem is kellett neki sokat várnia.
    Jobbulást!!!
    Popianyu

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Volt, hogy én is sikerrel jártam, és fogadtak, de volt, hogy nem. Nem tudom mitől függ.

      Törlés
  3. Remélem enyhüléshez jutottál!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát..nem egészen úgy zajlott ez most, ahogy szokott. Most nem múlt el rögtön az a feszítő fájdalom, még este volt egy falkaparós időszak. Remélem az utolsó..

      Törlés