2019. máj. 18.

Szombat

Ez a szombat eléggé szanaszét nap volt. Gyakorlatilag én voltam az egyetlen, akinek mára nem volt semmi házon kívüli elfoglaltsága. Eriknek meccse volt Kislángon, már fél nyolcra menni kellett neki, mert indult a busz. Jó sokat utaztak, de onnan is hazahozták a három pontot. Két meccs van már csak hátra, és a Fradi mellett újabb bajnokot avatunk. 😊
Roland matekversenyre ment Budapestre, neki is a fél nyolcas indulás volt becélozva, velük is nyolc körül indult a busz az iskola elől. Ő fél ötre ért haza, jól érezte magát, jó élményeket szerzett. Igazából ez a medve matek nem is annyira a matek tudásról szól, mint egy tök jó csapatverseny, szabadtéren. Minden gyerekünk részt vett rajta a maga általános iskolás időszakában, mindenki hasonló jó élményekkel jött haza. Este még elment a barátaival is a helyi városi napok rendezvényre, koncert is volt ma is (Vastag Csaba), csak pislogtam nagyokat, amikor a kilenkor írt nekem, hogy még maradna a koncert végéig. (Az volt megbeszélve, hogy kilencig marad) Maradhatott, de megbeszéltük, hogy tíz előtt haza kell érnie, mert akkor már semmi keresnivalója az utcán felnőtt nélkül.
Jött is háromnegyed tízkor, épp váltották egymást az ajtóban Patrikkal, aki buliba indult. A barátja huszadik születésnapját ünneplik. Ő délelőtt vért adott egyébként, már várta az alkalmat, hogy úgy szervezzék, hogy el tudjon menni.
Nekem aztán minden adott lett volna ahhoz, hogy egy csomó elmaradt hazimunkát elvégezzek végre. Az idő is jó volt, a ház is üres volt...csakhogy olyan fejfájás tört rám, hogy még a nagyon muszáj dolgok is nehezemre estek. De nem baj, mert ha a fejfájás azt jelzi, hogy véget ért ez az enyhe telet okozó időjárás, akkor még ez is megéri.

1 megjegyzés:

  1. Szerintem véget ért, mert nekem a melegre fáj a fejem, és nagyon fáj. 😁

    VálaszTörlés