2019. máj. 9.

Csütörtök

Továbbra is furcsa nekem ez a május, mert akárhogy is...ilyenkor én már csak azt szeretném, ha folyton sütne a nap. De persze nincs mit tenni, el kell viselni ezt, ami van, és valahogy átvészelni a borús napokat.
Holnap még a hét utolsó munkanapján jön egy nagy megpróbáltatás mindenkinek, az éves audit lesz, ami nem kevés idegeskedéssel jár mindenki részéről. Mindannyian abban reménykedünk, hogy nem mi leszünk az, akinek majd az auditor kérdéseket szeretne feltenni. Aztán ma a munkaidő vége előtt fél órával megtudtam, hogy nekem mindenképpen lesz dolgom vele, ami N volt rám hangulatjavító hatással, mert nagyjából fogalmam sincs róla, hogy mit is kell majd csinálnom. De majd kérdezek...aztán ezen is túl leszünk. Jövő ilyenkor meg majd csak magamban mosolygok azon, hogy mitől is tartottam most.
Roli kinézett magának egy biciklit, amit szeretne megvenni magának. Pénze van rá, így most minden nap felteszi a kérdést többször is, hogy mikor megyünk már megvenni. Amikor nem ezt kérdezi, akkor meg izgatottan talàlgatja, hogy vajon milyen lesz szombaton a VIP szektorban. Őszintén szólva nekem az kicsit rossz érzés, hogy szét leszünk szakítva a meccsen, de remélem, hogy olyan élmény lesz, ami kárpótol ezért.

6 megjegyzés:

  1. Ez a május valóban elég fura. A férjem január óta piszkál, hogy szedjem le a konyhaablakról a havas és rénszarvasos matricát, de az idő még túlságosan illik hozzá.. :O
    Habár forgathatjuk úgy is, hogy én zavarom meg az időjárást, és mindig amikor szebbre fordulna, meglátja a téli matricákat, és bevillan neki, hogy "ja nem, ez még nem a tavasz..", és kezdi is szépen újra a reggeli fagyokat, miegymást.

    :D :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Légyszi szedd le..próbáljuk ki, hogy úgy mi lesz...😊

      Törlés
    2. Holnap leszedem, de utána majd meséljetek, segített - e. 😂🌷

      Törlés
  2. Nem tudom milyen bicót nézett ki magának Roli, és hol, de most hétvégén van 40%-os Joy kupon a Hervisbe biciklikre.Esetleg.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Decathlonban nézte, de ha jut rá idő, lehet, hogy megnézzük a hervisest. Köszi. 😊

      Törlés
  3. Jaj, de jó, hogy Roli jegyet nyert a VIP szektorba :) !!! Mi a Telekom szektorban ülünk, de az azért máshol van sajnos, ráadásul most ezen a meccsen eléggé bizonytalan, hogy milyen felállásban és hogyan megyünk, de azért az tök jó élmény lesz Rolinak biztosan :) , úgy örülök, hogy megnyerte :) !!!
    Egyébként meg az időjárásban én is már várom nagyon is a napsütést és a meleget, az auditon pedig remélem sikeresen túl vagy :) ...

    VálaszTörlés