2019. ápr. 14.

Maradt még

lendület mára is. Kicsit kevesebb azért, mint ami tegnap volt, de ma is meg vagyok elégedve magammal. Ebéd után kicsit muszáj volt lefeküdnöm, harmadik napja küzdök azzal, hogy folyamatosan fáj a nyakam, mintha valami súly lenne rajta, és attól, hogy a nyakam fáj, a fejem is. Ahhoz nekem sok kell, hogy teljesen létesítsen bármilyen fájdalom (másodállásban fakír vagyok), bár...van az a migrén, ami ágyba kényszerít. Most elég volt egy fél óra pihentetés a nyakamnak, meg egy kis doppingszer (fájdalomcsillapító), és aztán nekiálltam a fürdő takarításnak. Addigra minden törölköző és fürdőlepedő is tiszta, illatos és puha lett, már csak a pormentesítés volt hátra. Az összes kosarat leszedtem, mindent lemostam, letöröltem. A csempe tiszta és fényes, meg minden más is makulátlan állapotban van.
Vacsorára gofrit sütöttem, nagy sikere volt, mint mindig. Mire megettük, nagyjából a végére is értem az energiámnak. Azért egy utolsó hajrával még összehajtogattam a ruhákat, meg előkészítettem a holnapi dolgainkat.
Azért ha most lenne még pár napon itthon, lehet, hogy nagypéntekre minden ragyogna a tisztaságtól. De félő, hogy a munka elveszi majd a lendületemet, és délutánra már csak nyomokban fogom tartalmazni magamat.

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése