2019. ápr. 19.

Képzavar

Nagy szerencse, hogy már a Nagypéntek is ünnep nálunk is tavaly óta, mert így legalább kicsit van arra is idő, hogy egyáltalán felfogjam, hogy húsvét közeledik. Vagyis már itt van a kapuban. Az idén teljes időzavar van bennem ezzel az ünneppel kapcsolatban, nagyon nehezen raktam össze magamban, hogy hogy is lesz ez a tavaszi szünet. Az még rátett egy lapáttal az egészre, hogy mindjárt itt van május elseje is, így ott is lesz egy nap, amikor nem dolgozunk.
Azt tök jól megjegyeztem, hogy egymás után három olyan hét is lesz, amikor csak négy napot kell dolgozni, de ezen kívül sok minden kiesett.
Teljesen rendhagyó módon az idén még nem készült semmilyen sütemény, és még most nem is idegesít (nagyon). Holnap sem fog, mert délelőtt még muszáj részt vennem a nagy túlélő túrán a boltokban, tegnap munka után már alig volt erőm bármihez is. Este még meccsre megyünk, nagyon fontos meccsre.
Jó volt ma itthon lenni, sokáig aludni...Kimostam mindent, legalábbis úgy nézett ki a dolog délután háromkor, hogy üres a szennyes tartó, de már megint félig van, úgyhogy nem kizárt, hogy holnap is mosni kell egy adagot.
A nagypénteki utolsó böjti napot szigorúan betartottuk, amitől nem voltam népszerű, mert nálunk mindenki nagy húsevő, de egyszer egy évben azért kibírják. Làngost sütöttem ebédre, aztán vacsorára zsemle is készült.
Holnap jó lenne mindent megcsinálni, amit elterveztem, de majd minden attól függ, mennyi lelki erőm marad a vásárlás után.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése