2019. márc. 21.

Máris péntek

Ma hajnalban már biztos voltam benne, hogy ma bizony nekem péntek lesz, mert bőven elég lesz most négy nap is ebből az erőltetett menetből, ami a héten volt.
Azért még rendesen megnyomtam a mai napot is, jó sok mindent tanultam is megint, meg a már megszokott dolgok közül is rengeteg minden volt. De jó volt ez így, hamar eltelt a nap legalább.
Délután már végre megint olyan tavaszhoz hasonló volt az idő, pedig hajnalban a mínusz három fok nem kecsegtetett túl sok jóval. Mától meg ugye amúgy is hosszabbak a nappalok, úgyhogy azért lassan, de biztosan érkezik majd a tavasz, a napsütés.
Most még családilag nézzük a Szlovákia-Magyarország Eb selejtezőt...sajnos nem jó a helyzet, épp kettő nullra vezetnek a szlovákok. Hát ez van...remélem csak a kezdet nehéz..

2 megjegyzés:

  1. Hát, ami a magyar focit illeti akkor ez jó hosszú kezdet.....:)

    VálaszTörlés
  2. El is felejtettem a meccset, gyorsan megnéztem az eredményt.....
    Nem baj, majd egyszer. (Tesóm utánpótlásban dolgozik, a legjobb csapatban, ami van az országban utánpótlásban - szerinte 10 éven belül nem lesz semmilyen fejlődés. Már a gyerekek sem motiváltak, nem akarnak meghalni a pályán, nincs bennük tűz (és a tehetség nem elég)....:( De bízom benne, hogy ez változni fog, mert minden egyéb feltétel adott.)

    VálaszTörlés