2019. márc. 31.

Március végén

Most, hogy akkor hivatalosan is átálltunk a napos oldalra.. izé, a nyári időszámításra, végre itt volt az ideje, hogy a fejlécet lecseréljem, és a karácsonyi hangulat helyett oda is a tavaszt és egy kicsit már a nyarat is megidézzem. A nyaralásos visszaszámláló is teljesen jól számol mától, pont annyi nap van még hátra, amennyit mutat. Kicsit még soknak tűnik, de azért, ha már majd száz alá megy a napok száma, sokkal jobban fog kinézni.
Erik holnap reggel osztálykirándulásra megy Debrecenbe. Nem választottak túl közeli helyszínt, de végül is, miért is tették volna. Vonattal mennek, és a két napos kihívás első megpróbáltatása rögtön az lesz, hogy a reggel 8:23-kor induló IC-hez időben érkezzen a Nyugatiba. Remélhetőleg semmi április elsejei tréfa nem lesz a dologban, és minden rendben lesz.
Amíg ugye kiskorukban mindig agyon izgultam magam, hogy mi lesz velük, hogy lesz, addig most már azért nagyjából nyugodtan engedem el. Legalábbis tök más dolgok miatt aggódom. Én is voltam kamasz (nem is volt olyan rég), úgyhogy sejtem, mire készülnek egy ilyen kétnapos osztálykiránduláson. Arra kértem csak, hogy olyat ne tegyen, ami miatt bajba kerülhet, és lehetőleg olyat ne próbáljon ki, amiről fogalma sincs, micsoda, és milyen hatással lesz rá, mert nem leszünk ott, hogy segítsünk neki. De ezt annak idején persze elmondtam Patriknak is, és akkor ő is pont úgy szerelt le, mint most az öccse "Nyugi anya, nem vagyok hülye" Hát remélem..
Nem sok kedvem van holnap hajnalban dolgozni menni, vagy mondhatjuk úgy, hgy semmi kedvem. De szerdán itthon leszek, az jó lesz. :)

Amúgy tényleg hiányzott az az egy óra...

1 megjegyzés: