2019. márc. 27.

20 év

Ma van a mi ünnepünk. Annak a napnak az ünnepe, amikortól kezdve mi ketten hivatalosan is MI lettünk.
20 éve már annak a napnak. 20 év, rengeteg történettel, rengeteg eseménnyel, boldog és kevésbé boldog pillanatokkal tarkítva. Megtapasztaltuk a jóban-rosszban érzéseket, ahogy az egészségben-betegségben àllapotokat is. Ez alatt a húsz év alatt voltunk egy gyerekes,két gyerekes, három gyerekes szülők. Voltunk devizahiteles házaspár. Voltunk építkező család. Voltak nehézségeink, voltak kétségeink, voltak szárnyaló időszakaink. Volt, amikor nagyon nehéz volt együtt maradni, volt, amikor nagyon nehéz volt külön lenni.
Minden napunkon kitartottunk egymás mellett, és azt hiszem, ha valaha valaki megkérdezné, mi a titok, ami miatt jól működik egy párkapcsolat, házasság ennyi időn keresztül is, ez lenne az egyik, amit kiemelnék. Mert az természetes, hogy szeretem, még akkor is feltétel nélkül, ha egyébként vannak olyan dolgai, amitől a falra mászok. Az is természetes, hogy ő jut eszembe először, mint ahogy az is, hogy ha meglátom, mosolygok.
Végtelen hálát érzek azért, hogy őt szerethetem, és hogy megtaláltuk egymást akkor, amikor. És bevallom, pont olyan szerelmes vagyok, mint húsz (huszonhat) évvel ezelőtt. ❤️

4 megjegyzés:

  1. Írnám, hogy boldog évfordulót kívánok, de úgy sejtem, enélkül is az. :-) Így hát: Gratulálok, és most sok-sok ilyen boldog évet kívánok nektek!

    VálaszTörlés
  2. Még sokszor ennyit nektek! :-)

    VálaszTörlés
  3. Gratulálok Nektek! Sok boldog évet még együtt ugyanilyen szerelemben!

    VálaszTörlés
  4. Jó ilyet olvasni! Sok boldogságot a következő 20 évre is! :)

    VálaszTörlés