2019. febr. 24.

Ruhavásárlás

Aki azt gondolja, hogy fiúkkal egyszerű a ruházkodás, meg a ruhavásárlás, annak elmesélem, hogy hát...volt ilyen időszak is az életünkben. De ez már csak múlt idő, mert mostanra egyáltalán nem mindegy, hogy a farmer milyen szabású, és már én sem nagyon tudom követni, hogy csak slim, vagy még valami más is szempont. Ebben is hárman háromfélék, mert Patrik általában azonnal tudja mit akar, és csak a méret választás az, ami esetleg nem jön össze elsőre. Roland továbbra sem alkuszik meg egyetlen farmerral sem, és még csak próbálni sem hajlandó. Erik meg egy külön krimi, mert ha nem talál elsőre olyat, amilyet elképzelt, akkor besértődik, és nehéz abból az állapotból kizökkenteni.
Azért ma a fentiek ellenére mindenkinek lett nadrágja is, meg egyéb ez-az, amire szükségük volt. Igaz, hogy kellett hozzá Balázs türelme, mert én a második üzletben azt éreztem, hogy ott hagyom őket...
Azt nem merem elkiabálni, de mintha ma este kicsit enyhült volna ez a bordafájás. Talán sikerül egész éjszaka aludni is.

6 megjegyzés:

  1. Tökéletesen ismerős. És ennél már csak az a jobb, amikor az ember talál két farmert is a szekrényben, ami még nem volt a gyereken ő választotta saját magának, majd állítja, hogy tuti nem neki tetszett, mert most egyáltalán nem tetszik.

    VálaszTörlés
  2. Ó a lányokkal sem könnyebb semmivel:))

    VálaszTörlés
  3. Mindig megnyugtat a tudat, hogy nem vagyok egyedül a mindenféle nyűgökkel.

    VálaszTörlés
  4. Én még általában a fiúk nélkül vásárolok (cipőt kivéve, mert azt muszáj felpróbálniuk), bármit hazaviszek, örülnek neki. Azt mondjátok, ez megváltozik majd? Óh, jaj!

    VálaszTörlés
  5. De még mennyire megváltozik :D
    Esetleg eljön az az idő is (amikor majd felnőttek lesznek), hogy a barátnőjüktől kapott, de nekik nem tetsző ruhadarabok az anyunál landolnak :P Mondván, hogy csak otthon felejtette, vagy épp mosásban van, vagy mittomén.
    Így lett nekünk itthon a sima pólók helyett egy naaagy kupac teniszingünk, tudjátok, az a pólóanyagból varrt, de galléros, félig zárt felső, amin van pár gomb is, de nincs elől végig nyitva.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Haha, olyat az én fiam is hozott haza kiwizöldet is :)

      Törlés