2019. febr. 1.

Kezdődik..


Amilyen nyögvenyelősen telt el ez a hét, egészen biztos, hogy lesz olyan része a hétvégének, ami teljesen haszontalan, de nagyon jól fog esni. Rögtön holnap este akár lehet is ennek tekinteni, hogy akármilyen idő lesz is (eshet eső, fújhat szél...) végre megint szurkolhatunk a csapatunknak. A héten már folyamatosan ennek a szombat estének a bűvöletében éltem, folyamatosan dúdolgattam magamban a dalokat, elképzeltem a szurkolást, a gólörömöket. Másoknak ez pl teljesen haszontalan időtöltés, ráadásul ugye külön sikk is a focit, és a stadionokat utálni mostanában, de az, hogy mások mit gondolnak, pont nem érdekel. 😊 Nekünk jó lesz, és ez a lényeg.
Természetesen lesz a hétvégén hasznos tevékenység is, mint mindenkinél nagy általánosságban, mert enni is fogunk, meg tiszta ruhára is igencsak szükség van.
És végre együtt fogunk enni is mindannyian, mert ez még a héten nem adatott meg.
Ja, és igen...a családi szelfik is kezdődnek megint..

4 megjegyzés:

  1. "külön sikk is a focit, és a stadionokat utálni mostanában" Nem vagyok sikkes, nem azért utálom a focit és a stadionokat, mert most ez divat, hanem azért, mert pocsék az oktatás, az egészségügy és pár ezer ember szórakozására dobunk ki az ablakon százmilliárdokat évek óta. Ráadásul úgy fizetjük a focistákat, mintha komoly mérhető eredményeket tudnának felmutatni. Egy hét végén több ember megy színházba, mint focimeccsre, azt mégsem támogatják a a focira fordítottaknak a töredékével sem. Nem, nem irigylem az örömötöket, csak ne ferdítsd el, hogy miért vannak sokan a stadionok és a foci támogatása ellen.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyetértek veled. Nem sikk utálni a focit, de felháborító hogy mennyi pénzt beleölnek és ennek ellenére még kritikán aluliak is a magyar focisták.

      Törlés
  2. Igyekszem nem elfelejteni...

    VálaszTörlés
  3. Mi is ott leszünk, gondoltam, hogy ti is ki nem hagynátok :) ! Toma egész héten már a szurkolói dalokat énekelte és felvázolta, hogy ha mi esetleg nem mennénk meccsre, akkor kibuszozna (meg hévezne és villamosozna) oda egyedül, szóval ez nem is kérdés itthon, hogy megyünk-e :) ...
    De ahogy láttam pár napja, a fiúk nálatok előre hangolódtak és milyen jól tették :) !!!

    VálaszTörlés