2019. jan. 5.

Szombat

Újabban egész komoly mértékben lehet hinni az időjárás előrejelzésnek. Ezen én ugyan rendszeresen meg is döbbenek, mert régen azért ez nem volt így. De most is...már hét közepén mondták, hogy szombatra ideér a hó, és tényleg így is lett. Elég kitartóan esett is egész délelőtt, már gondoltam is, hogy lehet, hogy ez most akkor így fog esni egész nap, amikor aztán egyik pillanatról a másikra elállt.
Nagyjából kipihentem és kihevertem a heti fázást, bepótoltam a kimaradt alvást is. Délután megnéztük a Drága örökösök eheti részeit. Ezer éve nem néztünk már magyar sorozatot, de ez elég jónak ígérkezett, és az első négy részben nem is csalódtunk.
Este, amikor lementem a kutyákhoz, Arthurt elég rossz állapotban találtam. Kétségbe is estem tőle, és rögtön szörnyű bűntudatom is lett amiatt, hogy végül tegnap nem vittem vissza az orvoshoz. Csütörtökön úgy tűnt, sokkal jobban van, úgy gondoltam, ha feltétlenül muszáj, akkor majd hétfőn elvisszük. Erre ma este már egyáltalán nem használta a jobb hátsó lábát. Enni evett, meg is vártam, amíg megette az adagját, aztán felhoztam. Szegény.... elképesztő, hogy mennyire összement, Balázs szerint valami gerinc probléma is lehet, mert felfelé nem néz. Nem tud. A csípője is furcsán néz ki, és olyan rossz volt így látni, hogy potyogtak a könnyeim, ahogy néztem. Adtunk neki fájdalom csillapítót, mert valószínűleg fájdalmai is vannak. Meglátjuk mit hoz a holnap, lehet e várni hétfőig az orvossal, vagy nem. Már most fáj nagyon, hogy el fogjuk őt veszíteni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése