2019. jan. 3.

Jajj nekem

Nagyon nehezen viselem el ezt a hideget. A szél meg aztán egyenesen az ellenségem lett két nap alatt. Fáj a bőröm a fázástól, fáj a fülem a széltől...ma már megfordult a fejemben, hogy vennem kell egy sapkát, pedig sosem hordtam. Vagy ha igen valamikor is, hát az valamikor nagyon régen lehetett, még egészen kicsi koromban, mert emlékeim sem nagyon vannak róla.
Na mindegy. Most gyorsan alszom hajnali négyig pár órát, mert ötkor már dolgozni fogok. Ennek megvan az a nagy előnye, hogy hamarabb kezdődik a hétvége.

3 megjegyzés:

  1. Az elmult tiz evben munkahelyre menet soha nem vettem fel sapkat (nehogy tonkre menjen a frizuram 🙊), de ezen a telen beszereztem ket nagyon szrpet, es frizura ide vagy oda, de hordom oket.

    VálaszTörlés
  2. Én éppen ellenkezőleg vagyok. Mindig is sapkahordós voltam. Már középiskolában is kinevettek azért, hogyha szeptemberben mondjuk 15 fok volt és esett az eső, akkor rajtam már sapka volt. Ha nem volt rajtam sapka, aznap estére tutira fájt a fülem meg a tarkóm. Szóval az én táskámban szinte mindig van sapka, kivéve ha 25 fok felett van a napi állandó hőmérséklet. :)

    Van amúgy egy csomó nagyon szép és meleg sapi, lehet velük divatozni! :)

    VálaszTörlés
  3. Nyilván a korral jár, de tegnap én is előkotortam a fiókom mélyéről a sapkámat, mert gondoltam magamban, hogy ilyen szélben nem fogok sapka nélkül biciklizni :-D Egészen rákaptam, és ma is felvettem.

    VálaszTörlés