2019. jan. 4.

Ez van

Ha tegnap azt mondtam, hogy jajj nekem, akkor ma akár egy egész siratódalt is adhattam volna a bejegyzés címének. Nem nyavalygás, mert tisztában vagyok vele, hogy január van, tél van, és télen hideg van. Nincs ezzel semmi baj (főleg, mert már minden nappal egyre csak közelebb kerül a nyár is) Ez a két nap úgy megviselt fázásilag, hogy ma majdnem sírva fakadtam, amikor hazajöttem, és nemhogy nem voltam képes levenni magamról a több réteg ruhát, de még be is burkolóztam egy takaróba, hogy végre egy kicsit melegedjek már át. Nem tudom, hogy mitől van, hogy én ennyire tudok fázni, azt meg aztán sajnos végképp nem, hogy lenne e valami, amitől ez jobb lehetne. Komolyan mondom, ha lenne valami tabletta, vagy por, vagy bármi, amire azt mondják, hogy na, ez hatásos, beszedném.
A tegnap éjszakát meg nem is akarom emlegetni sem. Abból a négy és fél órából, amit aludhattam volna, kettőt ébren töltöttem, mert fáj a fülem. És sehogy sem tudtam elhelyezkedni úgy, hogy legalább egy kicsit jobb legye, és el tudjak aludni. (érdekes amúgy, hogy álmomban bármi fájhat, nem zavar, csak az elalvás gáz) Fél kettőkor gondoltam rá, hogy akkor most mindjárt felkelek, és iszom egy kávét, aztán majd lesz valami. De szerencsére még azért ez után a gondolat után mégis aludtam egy keveset.
Holnap ugyan muszáj lesz vásárolni, mert ma is csak tűzoltásként gyorsan megvettük, amit nagyon muszáj volt, de egyébként nem nagyon szeretném kidugni az orromat sem..

2 megjegyzés:

  1. Sajnálom, hogy ennyire fázós vagy, meg is értem, mert nálam is hasonló. Próbáltál már thermo alsóneműt? vagy harisnyát? vannak a szaküzletekben horgászós, hegymászós thermo nadrágok, zoknik, amik vékonyak és melegek...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen. Hordok aláöltözetet. De sajnos egy-két óra csak, amikor valamennyi komfortérzetet nyújt. Igaz, tegnap hajnalban az irodánkban nyolc fok volt, amikor megérkeztem. Tizenöt foknál nem tudjuk feljebb tornázni a hőmérsékletet úgy sem, hogy maximumon megy a fűtés. Ott ülni nem a legkellemesebb érzés.

      Törlés