2018. nov. 12.

Neve is van

A kis bigyónak, persze... miután minden kollégàm, aki öt percnél több időt eltöltött a társaságomban kellőképpen elszörnyülködött rajta, hogy vajon mi ez, és mitől fog elmúlni, stb stb..., délután célba vettem a bőrgyógyászt.
Őt jól meg is leptem azzal, hogy elsősorban a saját problémámmal mentem hozzá. Aztán megnézte a szemhéjamat, szisszent egyet, és mondta, hogy ez faggyú mirigy ciszta, és a szemészetre kell mennem vele, mert majd ők fogják felnyitni. Ettől a megjegyzésétől kisebb sokkot kaptam, de azért még irattam a fiúknak is kenőcsöt.
A szemészeten nagyon sokat vártam, két órát ültem a váróban, mire behívtak.
Ugyanazt mondta, amit a bőrgyógyász, csak kevésbé jófej modorban. Kaptam kenőcsöt, amivel naponta háromszor--négyszer kell bemenni, és párakötést tenni rá egy-egy órára, hogy lehúzzuk a gyulladást. Kaptam beutalót is  arra a kisműtétre, amivel majd ezt a cisztát leszedik.
Úgyhogy holnaptól kényszerpihenőn vagyok...

Eriknek hallójarat gyulladása van....holna h vissza kell mennie.

6 megjegyzés:

  1. Jobbulast Nektek. A szervezeted megoldotta, h muszsj legyen pihenned.

    VálaszTörlés
  2. Uhhh... gyors gyógyulást! Ez a kisműtét elég rémisztően hangzik...

    VálaszTörlés
  3. Huhh jobbulást hamar, még csak nem is hallottam róla!

    VálaszTörlés
  4. Jobbulást, Dius! Nekem is az jutott eszembe, mint Annamáriának, hogy így legalább muszáj pihenned...
    Erik füle pedig nagyon ismerős, Mátétól..., neki tavaly volt állandóan ilyen baja, de megkockáztatom, hogy neki is összefüggésbe hozható talán a nyomással, a múlt évi felvételi miatt, lehet Erik is stresszeli magát valamiért, bár ez csak egy ötlet, még magunknál is...

    VálaszTörlés
  5. Köszönöm szépen.
    Igen, nekem is leesett rögtön, hogy véletlenek nincsenek, ha nem megy "szép szóval", majd megy erőszakkal.. és persze, hogy olyan valami terített le, amitől megijedtem, és azonnal itthon maradtam (ezt egy megfázással nem tettem volna).

    VálaszTörlés