2018. nov. 21.

MMIV

Vannak dolgok, amikben már nem hiszek úgy, mint mondjuk hittem tíz évvel ezelőtt, de azért attól soha senki nem tántorít el, hogy az energia az, ami mindent és mindenkit mozgásban tart. Ez mondjuk gondolom mindenkinek evidens. De én például azt is meggyőződéssel hiszem, hogy az egymáshoz kapcsolódó embereknek van valami közös energiamezeje, amit aztán ki így, ki úgy használ. Van, aki többet ad bele, mások többet vesznek el. Kinek mire van szüksége, vagy ha úgy tetszik, ki mit tud adni. :) (és ugye, mire hajlandó)
Jókat vigyorogtam ma magamban, mert a teóriám igazolódni látszik azzal is, hogy amint tudatosult a kolleganőimben, hogy az odaadott energiám vészesen lecsökkent, és minden bizonnyal azt is érzékelték, hogy már nem is akarok nagyon sokat adni ezentúl, máris bepánikoltak, és ma (hogy-hogynem?) jóformán egymásnak adták át a telefont, és mindenki jelentkezett pár mondat erejéig. Igazából egy mondatban megkérdezték, hogy vagyok, lerendeztük, hogy jól, és máris mindenki elmondta a maga problémáját. Aztán, miután megszerezték maguknak, ami eddig hiányzott, elköszöntek, és biztosítottak róla, hogy pénteken majd gondolnak rám.
Az a jó része, hogy már nincs mindez rám olyan hatással, mint lett volna egy évvel ezelőtt. Akkor nagyon rosszul esett volna, hogy eltelnek úgy napok, hogy senkit nem érdekel, élek e, vagy sem, vagy hogy mi van. Most csak nyugtáztam magamban, hogy olyan lettem, mint a Besenyő Pista bácsi, és már megint igazam lett.
Úgyhogy ma ilyen MMIV Dius voltam. (Már Megint Igazam Van Dius :D :D)

Közben.. csak mert szép ez nagycsaládos lét, és mert ő még nem volt.. ma Roli maradt itthon, mert reggel úgy ébredt, hogy nagyon fájt a hasa, és hasmenése is volt. Természetesen vírus, úgyhogy a héten már nem megy. Rekordidő alatt végeztünk a gyerekorvosnál, még csak épp beléptünk az ajtón, már mehettünk is be. Szerintem ilyen az elmúlt tizenkilenc évben sosem fordult elő, mióta oda járunk hozzá.

Ez a ködös-esős idő meg nem fog ám kibabrálni velem, mert én  holnap akkor is ablakot fogok pucolni, ha esik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése