2018. nov. 29.

Büszkeség, Cukiság

Vannak nálunk ezek a gyerek adottságok, és van közöttük olyan is, amivel a két szélső gyerekünk rendelkezik. Ők aztán kaptak rendesen ebből a dologból, és míg egyiküknek már felsőfokú nyelvvizsgája is van, a másik még csak készül a középfokúra. A csak ezesetben erősen idézőjeles, mert én mindig tátott szájjal csodálom ezt az adottságot (egészen biztos, hogy az apjuktól örökölték), amivel rendelkeznek. Olyan könnyed magabiztossággal használják az angol nyelvet, mintha legalábbis úgy születtek volna, hogy tudták.
Rolandnak mindez olyan természetesnek tűnik, hogy ugyan elmesélte, hogy megnyerték a barátjával az angol versenyt az idén is a korosztályukban, de az oklevelet és a jutalomkönyvet csak úgy megtaláltam este a táskájában amikor az innivalós flakonokat kerestem. Annyira nem volt neki fontos a külsőség. Bezzeg nekem.. aki rögtön ország-világnak (és a facebook népének) elbüszkélkedtem vele. :) Meg most nektek is.



A másik pedig egy nagyon cuki dolog..nézzétek meg. :) A videón Antoine Griezmann látható, ahogy a Bajnokok Ligája meccs előtt, még a BL himnusz alatt az őt kísérő kisfiú cipőjét köti. :) Annak a kisfiúnak egy életre szóló emlék lesz, majd még az unokáinak is mesélni fogja. :D (mert amúgy Griezmann a sztárfocisták közé sorolandó)

https://twitter.com/twitter/statuses/1067906754904764416

2 megjegyzés:

  1. Mekkora forma a kissrac is. 😀 Ha már a magabiztosság szóba került.
    Ha megnézed a válaszokat a posztra, az is nagyon aranyos, ahogy az esőben a focista a kísérő kislány feje fölé tartja a zászlót (?).

    VálaszTörlés
  2. Gratulálok az angolos teljesítményhez! :-)

    VálaszTörlés