2018. okt. 31.

Rémálom kimaxolva

Szerintem minden sportoló gyerek szülőjének e legvadabb rémálmai közé tartozik, hogy a gyerek megsérül. Az még ennek is a túlfejlesztett változata, hogy úgy sérül meg, hogy a:ott sem vagy, b:azt sem tudod pontosan mi lehet a baj. És C:naná, hogy ilyenkor még munkaidő van, és a munkahelyeden vagy.
Nos...nálunk ma minden verzió együtt volt, ez nyilván annak a csodálatosan érdekes együttállásnak volt köszönhető, ami a szerdából is pénteket varázsolt.
Az első pillanatban ledermedtem. A következő pillanatban felpattantam az asztalomtól, és már indultam is. Láttam magam előtt mindenféle rémet, mert miért is ne láttam volna? Azt tudtam, amit a sógorom mondott Balázsnak, hogy a térde, és ugyanúgy, mint az apjáé.
De aztán mire kiértünk, jött a hír, hogy annyira mégsem rossz a helyzet, a kispadon ülve megvárja a meccs végét.
Úgyhogy otthon vártuk. Aki minden santikálás ellenére boldog vigyorral az arcán érkezett haza, és újságolta, hogy vezetik a tabellát.
A térde nem dagadt, nem véraláfutásos, csak fáj. Bekentük, tett jégzselét, és most várjuk milyen lesz reggel.

5 megjegyzés:

  1. Ejha, a fiúk aztán adnak nektek izgulásra okot! Azt nem is írtad, hogy mindez hosszú hétvége előtt történt (bár lehet, hogy nektek a munkátok miatt nem is az)... Remélhetőleg nem komoly!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nincs hosszú hétvége nálunk, csak a mai nap szabad. Fáj neki, de lábra tudott állni reggel is. Sokkal inkább aggódik azon, hogy szombaton is fontos meccsük lesz, vajon ott tud e lenni, mint azon, hogy mint bármi máson.

      Törlés
  2. Jajjj... Remélem semmi komoly! Azért kezdenek kötélből lenni az idegeid, már amennyi láb és egyéb probléma volt nálatok az elmúlt időben :) ! Bízzunk benne, hogy ez a sérülés elmúlik magától!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát...kezdek megedződni, az biztos. Remélem én is, hogy rendbe jön, de biztos, hogy előbb-utóbb meg kell nézetni a térdét szakemberrel.

      Törlés
  3. Aggódva kérdezném, hogy van Erik lába, de már fentebb megválaszoltad. Gyors javulást neki!

    VálaszTörlés