2018. aug. 20.

Semmittevős

Voltak ma olyan terveink, hogy moziba megyünk. De aztán elég korán rájöttünk, hogy ma nem tanácsos Budapestre menni, hacsak nem a Duna-partra igyekszünk az ottani látványosságokat megnézni, mert nem biztos, hogy könnyedén eljutunk A pontból B pontba. Annak nem nagyon volt kedvünk utánanézni, hogy épp hol és milyen lezárások vannak, vagy épp melyik mozi lenne normálisan megközelíthető. Ennyi energiát azért nem akartunk ebbe fektetni.
Ahhoz nem volt kedvünk, hogy bármilyen össznépi rendezvényen részt vegyünk, a Balatonra már tegnapelőtt kitették a megtelt táblát.
Úgyhogy csak úgy elvoltunk itthon, mostam, főztem, végiglapoztam az új ikea katalógust. Patrik elment a barátaival délután a helyi rendezvényre, mi meg a két kicsit elvittük focizni. Mert valahogy nálunk mindig úgy alakul, hogy ha nem meccsen vagyunk, akkor meccset nézünk a tvben, vagy épp fociznak.
Egy idős házaspár is ott volt, a mellettem lévő padon ültek. Nézték őket, majd a bácsi egyszer csak odafordult hozzám, és megjegyezte. "Gratulálok a fiúhoz, nagyon ügyes." Még jó pár mondatban dicsérte Eriket, akit addigra már jó pár perce nézett, hogy mennyire jó nézni, ahogy bánik a labdával, hogy milyen izmos, meg ilyenek. :) Jól esett, az biztos. És igaz, ami igaz.. Erik tényleg nagyon ügyes és nagyon izmos. Csupa izom mindenhol. Mostanra egy kicsit sem emlékeztet arra a kis pufók valakire, aki volt annyi idősen, mint most Roli.
Az edzéseken egyébként továbbra is nagyon szívesen vesz részt, a meccsekkel vagyunk kicsit gondban.. mert most, hogy feljebb került egy korosztállyal, már szombatonként játszanak. Nekünk meg rendszeresen programunk van szombatonként. Akkor nincs gond, ha este van a meccs, amire megyünk, mert ők délelőtt játszanak, de a délutáni meccsek neccesek. Még ezen majd csiszolunk, egyelőre inkább velünk tart. Lehet, hogy nem ez a helyes, de mi örülünk annak, hogy szeret velünk lenni, és szívesen is jön (még eddig mindenki), mert ki tudja meddig tart még ez.



2 megjegyzés:

  1. Miért ne lenne helyes???? Velünk mindegyik szeret lenni és időt tölteni - sőt, van, amelyik ezt választja inkább, ha választhat. :)
    Gratulálok a családszerető izmos focistához! :) (És a másik kettőhöz is!!!!! <3 )

    VálaszTörlés
  2. Én lent voltam a fiúkkal a Balatonnál. Sokan voltak, de nem voltak annyian, mint amikor legutóbb lent voltunk (4-5-6-án) szóval elfértetek volna még... de nem fájdítom a szívedet. :-)

    VálaszTörlés